x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Răzvan Ciobanu, vizat de procurorii DIICOT pentru că a cumpărat cocaină

Răzvan Ciobanu, vizat de procurorii DIICOT pentru că a cumpărat cocaină

17 Feb 2010   •   00:00

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a intrat în vizorul procurorilor după ce ar fi cumpărat mai multe doze de cocaină de la dealeri.  El a fost monitorizat de poliţişti sub acoperire care urmăreau o reţea de traficanţi de droguri în cluburile din Capitală şi în hoteluri de lux.

Anchetatorii DIICOT urmăreau membrii unei reţele de traficanţi de stupefiante din care ar face parte şi Cristian Paraschiv, unul dintre participanţii la show-ul TV "Rătăciţi în Panama", difuzat la Kanal D.

În octombrie 2009, Paraschiv a fost arestat pentru trafic de droguri, el a recunoscut în faţa anchetatorilor că Răzvan Ciobanu era unul dintre clienţii săi fideli. Răzvan Ciobanu ar fi cumpărat cocaină de la unul dintre dealerii grupării, Vasile Ciobanu, zis "Raj", dar şi de la ofiţerul Gheorghe Curelea, din cadrul Poliţiei Sectorului 4, arestat deja în acest dosar.

Cotidianul Adevărul prezintă fragmente din interceptări ale convorbirilor telefonice ale persoanelor implicate în acest dosar, Ciobanu, în discuţiile cu dealerii de droguri, folosind pentru cocaină, numele de cod "rochie".
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea