x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rebele de succes

Rebele de succes

de Raluca Grintescu    |    30 Mai 2008   •   00:00

După ce au susţinut un recital în cadrul galei de decernare a premiilor muzicale MTV desfăşurate la Cluj-Napoca în 2006, trio-ul britanic Sugababes re­vin în România, la data de 3 iunie

După ce au susţinut un recital în cadrul galei de decernare a premiilor muzicale MTV desfăşurate la Cluj-Napoca în 2006, trio-ul britanic Sugababes re­vin în România, la data de 3 iunie şi vor încînta fanii cu un concert de 60 de minute la Complexul Sportiv Iolanda Balaş-Soter (lîngă Arcul de Triumf).


SUCCES.
Trupa Sugababes (Keisha, Heidi şi Amelie), cîştigătoare a premiului BRIT, a lansat de-a lungul a zece ani de carieră 21 de single-uri şi cinci albume prezente în top 40 în toată lumea. Forma­ţia a vîndut peste cinci mi­lioane de al­bume doar în Marea Britanie, devenind  singura tru­pă de fete care a atins pri­ma poziţie în topurile celor mai bine vîndute albume, celor mai difuzate piese şi downloa­date melodii simultan.


ZÎZANII.
Atitudinea schimbătoare a grupului şi presupusele certuri din culise au dus la apariţia trupei în tabloidele britanice. Sunt cunoscute pentru numeroasele informaţii despre certuri în trupă şi foarte desele zvonuri referitoare la plecări din formaţie – notabil presupusa agresare a lui Siobhán Donaghy care şi-a părăsit colegele în 2001. Anul trecut, Amelie Berrabah a fost reţinută în urma unor acuzaţii, conform cărora a atacat o tînără de 18 ani, pe ringul de dans într-un bar din Guildford, Surrey. Ziarele The Daily Mirror şi The Sun au raportat că aceasta a petrecut noaptea într-o celulă până să fie eliberată, fără acuzaţii. Recent, au apărut iar zvonuri despre o ceartă în grup. Sugababes vor fi prezente şi pe scena festivalului aflat la a şaptea ediţie, Isle Of Wight Festival, ce va avea loc în iunie, în Marea Britanie, festival rock interzis, în 1970, printr-un act oficial al Parlamentului Britanic (determinat de invadarea insulei de peste un milion de hippioţi) şi readus la viaţă în 2002.

×
Subiecte în articol: magazin