x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Reclamată de fostul manager, Britney Spears ajunge din nou la tribunal

Reclamată de fostul manager, Britney Spears ajunge din nou la tribunal

de Ovidiu Ciutescu    |    04 Feb 2009   •   00:00
Reclamată de fostul manager, Britney Spears ajunge din nou la tribunal

Fostul manager al lui Britney Spears, Sam Lufti, a deschis un proces împotriva vedetei americane şi a părinţilor acesteia, acuzându-i de calomnie şi de neplata onorariilor cuvenite, informează Mediafax.



Sam Lufti, prieten apropiat al lui Spears în ultima parte a anului 2007, perioadă care coincide cu cea mai dezastruoasă etapă din viaţa personală şi profesională a cântăreţei americane, a deschis un proces la Curtea Superioară din Los Angeles, după o serie de zvonuri despre o posibilă acţiune legală împotriva lui. El îi acuză pe Britney Spears şi pe tatăl şi pe mama acesteia, Jamie, respectiv Lynne Spears de calomnie, defăimare, molestare, producere voluntară de stres emoţional şi încălcarea termenilor din contract. Lufti susţine că Jamie Spears l-a lovit în piept, în ianuarie 2008, şi că Lynne Spears i-a murdărit reputaţia în cartea ei de memorii "Through The Storm", lansată anul trecut. În acest volum, ea susţine că Lufti i-a dat fiicei sale medicamente în exces, acestea afectându-i judecata. Nu au făcute publice detalii despre daunele cerute de Lufti.

Plângerea a fost depusă la patru zile după ce Jamie Spears a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Lufti şi a fostului iubit al lui Spears, fotograful Adnan Ghalib. Ordinul de restricţie vizează protejarea atât a cântăreţei, cât şi a familiei acesteia. Britney Spears este una dintre artistele cu cel mai mare succes financiar din ultimul deceniu, dar, în 2006 şi 2007, a fost intens mediatizată de presă după ce făcut numeroase gafe şi a manifestat un comportament bizar. Cântăreaţa s-a ras pe cap în public, a urmat mai multe cure de dezintoxicare, a fost frecvent fotografiată fără lenjerie intimă şi a purtat de multe ori o perucă portocalie. Până la începutul lui 2008, Spears a fost internată de două ori pentru evaluare psihiatrică. În februarie 2008, un tribunal din California a plasat-o pe Britney sub curatela tatălui ei, oferindu-i lui Jamie Spears controlul complet asupra vieţii personale şi profesionale a fiicei sale. De atunci, cântăreaţa americană pare că şi-a pus ordine în viaţă.

"Womanizer", primul single extras de pe noul ei album, "Circus", a ajuns pe prima poziţie a clasamentului Billboard Hot 100 în octombrie 2008. Totodată, albumul "Circus" a intrat pe primul loc în topurile americane, după ce a înregistrat vânzări de peste 500.000 de exemplare în primele zile de la lansare. Spears intenţionează să plece în primăvara lui 2009 într-un turneu de promovare a acestui album.

×
Subiecte în articol: spears lumea