x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Recomandari

Recomandari

29 Dec 2005   •   00:00

Your f...ing phone is f...ing calling!

C(RAMPE) - Gica
Click pentru a mari imaginea
Tot mai multa lume isi pune telefoane sa taraie diverse melodii pop. Si mai multa lume isi pune telefoanele sa sune manele. Lumea care-si pune telefoanele sa taraie melodii opteaza pentru R&B, clubbing, dance si trip-hop. Foarte rar am auzit melodii hip-hop la telefoanele care au tarait in jurul meu, la coada la aspirina sau la cartele de metrou. Nu de putine ori am auzit-o pe Beyonce in spatele meu la coada la magazin. De nenumarate ori am calatorit cu Jay-Z in tramvai si de nenumarat de nenumarate ori l-am auzit pe Vali Vijelie in autoturismul meu, marca autobuzul 331. Sa nu uit sa mentionez aici, sunetele de avertizare de tip "tipat + injuratura", cum ar fi "Sharon, your fucking phone is fucking calling", probabil prea bine cunoscut de toata lumea ca sa mai insist pe el.

Nu stiu despre dumneavoastra, dar eu inclin sa cred ca iarna este singurul anotimp care are melodii de sezon pe telefonul mobil. Prin "melodii de sezon" se intelege, desigur, "colindele" meid in america, de tip "uis iu a meri crismas, ui uis iu a meri crismas - bla bla bla - end a hepi niu iar", cantat pe "repede inainte" si mai pitigaiat decat de obicei, cu o tenta electronica, in genul Kraftwwerk, daca mai stiti. Semn evident al globalizarii, melodia telefonului mobil e de natura sa te identifice dintr-o mie, in aceeasi masura in care te arunca in anonimatul gregaritatii. Ce facea maneaua in toata ecuatia asta? Ei, cu maneaua e mai usor, in sensul ca ea, nedispunand de internationalitatea melodiilor pop, se multumeste si cu "acoperirea pe plan local". Tot e ceva!

RECOMANDARI

Carcotasi si trasniti


Huidu, Gainusa, Mistretu, Pustiu, Dezbracatu si bebelusele sunt si ei prezenti, la Prima, incepand cu ora 22:30. Iar de la 0:30 isi fac aparitia toti trasnitii din NATO. Unitatea a realizat trei telenovele ale carui regizor a fost sergentul Marlanu. Astfel, telespectatorii Prima TV pot urmari cu sufletul la gura Secretele Loricicai, Lacrimi de prostie si Pacatele Emei. Cum filmele sunt de exceptie, nu puteau sa lipseasca sponsorii. Asa se face ca productiile trasnite au fost finantate de Cucu Cola, Berganbirtu, Wash & Bou, Mototola si Claun spilkepil. Noaptea de Revelion din Prima TV este continuata (ora 2:00) cu pelicula Instinct Primar, care-i are ca protagonisti pe Michael Douglas si Sharon Stone. Dupa ora 4:00, intra in program Avionul condamnatilor, un film in care ii puteti revedea pe Nicolas Cage si John Cusack.

Prima petrece cu Jugaru, carcotasii si trasnitii


Programul de Revelion al Primei TV incepe la ora 22:00, cand intra in actiune Gabi Jugaru si farsele lui. Victima ii va fi Lavinia Sandru, reprezentant al Partidului Initiativa Nationala. Gabi l-a avut complice pe nimeni altul decat seful PIN, Cosmin Gusa. Costumat in Mos Craciun, farsorul din Prima incepe sa o cam enerveze pe doamna deputat, ajungandu-se la o adevarata cearta. Adi de la Valcea este primul pacalit al anului 2006. La un sfert de ora dupa ce orologiul a batut de 12 fix, Jugaru, cu ajutorul lui Vali Vijelie, ii face o farsa manelistului.
"Ardelenii" isi dau intalnire la televiziunea B1
Anul Nou este intampinat de postul B1 TV cu Trilogia ardelenilor, pelicule in care ii veti revedea pe Ilarion Ciobanu, Ovidiu Iuliu Moldovan si Mircea Diaconu intruchipandu-i pe Traian, Ion, respectiv Romulus Brad. Astfel, de la ora 19:30, telespectatorii aflati in fata micilor ecrane pot urmari Profetul, aurul si ardelenii. De la ora 21:30, isi fac aparitia Artista, dolarii si ardelenii, iar la 1:30 este programat Pruncul, petrolul si ardelenii. Intre filme sunt intercalate doua concerte de exceptie. Festivitatea Billboard Music Awards 2004 (23:30) va prilejuieste reintalnirea cu nume mari ale muzicii internationale: Gwen Stefani, Usher, Nelly sau Green Day. Billboard Music Awards 2004 desemneaza cei mai buni artisti si cele mai bune melodii, asa cum rezulta din topurile Billboard realizate saptamanal. Alte criterii pentru realizarea topului sunt vanzarile obtinute, aplicatiile internet si prezenta in programele de radio. In incheierea programului de Revelion, telepesctatorii pot urmari Teen Choice Awards 2004, o festivitate in care sunt premiati tinerii favoriti din film, televiziune, muzica, moda si sport. Gazdele evenimentului sunt Paris Hilton, Nicole Richie, Ashton Kutcher. (Adriana V. Paduraru)

×