x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rihanna, umilită de un fermier nord-irlandez. Vezi de ce

Rihanna, umilită de un fermier nord-irlandez. Vezi de ce

27 Sep 2011   •   10:20
Rihanna, umilită de un fermier nord-irlandez. Vezi de ce

Rihanna a fost umilita de un fermier nord-irlandez, care nu i-a permis sa 'intineze' prestanta campului sau de grau, prin filmarea unui videoclip cu scene sexy, nelipsite din productiile vedetei muzicii pop originara din Barbados, informeaza BBCnews.

Alan Graham isi daduse acceptul de principiu pentru filmari, dar, in momentul in care, trebaluind pe langa tractorul sau, a vazut-o pe Rihanna dezbracandu-se, s-a gandit ca asa ceva era inacceptabil. S-a dus la ea imediat si i-a cerut sa se acopere si sa opreasca filmarile.

'Am conversat cu Rihanna si sper ca intelege care imi sunt originile si convingerile. Este pamantul meu, am un etos. Ne-am dat mainile', a declarat Graham.

Fermierul a precizat ca nu stia cine e Rihanna atunci cand a fost contactat telefonic pentru a-si da acordul pentru filmari. 'Nu vreau sa fiu lipsit de respect, dar numele acesta nu imi spunea nimic', a ai spus Graham.

BBC noteaza ca traficul a fost blocat pe soseaua din vecinatatea campului de grau unde Rihanna si echipa de filmare s-au instalat in cursul zilei de luni.

×
Subiecte în articol: Rihanna alan graham etos