x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Robert De Niro a câştigat procesul cu o companie de asigurări care l-a acuzat de fraudă

Robert De Niro a câştigat procesul cu o companie de asigurări care l-a acuzat de fraudă

12 Mar 2008   •   00:00

Robert de Niro a câştigat procesul intentat unei firme de asigurări, după ce a fost acuzat de aceasta că a ascuns detalii legate de starea sa de sănătate din cauza cărora filmările la producţia "De-a



Robert de Niro a câştigat procesul intentat unei firme de asigurări, după ce a fost acuzat de aceasta că a ascuns detalii legate de starea sa de sănătate din cauza cărora filmările la producţia "De-a v-aţi ascunselea" au fost amânate, informează eonline.com. Un judecător din Los Angeles i-a acordat câştig de cauză lui Robert de Niro, care a cerut, în 2007, la patru ani de la diagnosticarea sa cu un cancer la prostată, anularea unei decizii judecătoreşti luate în 2006, potrivit căreia ar fi trebuit să plătească daune în valoare de 1,8 milioane de dolari companiei de asigurări Fireman's Fund Insurance Co. Reprezentanţii companiei au declarat că starul, în vârstă de 64 de ani, a ascuns faptul că are probleme de sănătate cu câteva zile înainte ca filmările pentru "De-a v-aţi ascunselea" să înceapă. Filmările au fost amânate atunci timp de patru luni, pentru ca De Niro să poată urma un tratament împotriva cancerului.
Fireman's Fund a trebuit să plătească suma de 1,8 milioane de dolari companiei de producţie, conform termenilor stabiliţi în poliţa de asigurare încheiată înainte de realizarea filmului, pentru aceste întârzieri. Compania de asigurări a vrut apoi să recupereze această sumă de la De Niro, fiind de părere că starul este singurul vinovat de situaţia creată. Reprezentanţii firmei de asigurări au spus că actorul făcuse o biopsie cu trei zile înainte de a semna poliţa de asigurare şi că ar fi trebuit să le comunice acest lucru.
De cealaltă parte, De Niro a recunoscut acest lucru, dar a adăugat că a primit rezultatele biopsiei la două zile după ce a semnat poliţa de asigurare şi că până atunci nu a mai urmat niciun tratament împotriva cancerului. De Niro a făcut public faptul că suferă de cancer la câteva zile după ce a primit diagnosticul medicilor, în 2003. Boala era în stadiu incipient şi medicii au fost optimişti în privinţa recuperării. Actorul a încheiat tratamentul împotriva cancerului şi s-a întors la muncă în 2004, pentru a realiza filmul "De-a v-aţi ascunselea", care a avut încasări de peste 122 de milioane de dolari la nivel mondial.

×
Subiecte în articol: magazin niro