x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Robert Pattison, scos la licitaţie pentru 30.000 de dolari

Robert Pattison, scos la licitaţie pentru 30.000 de dolari

26 Noi 2010   •   18:45
Robert Pattison, scos la licitaţie pentru 30.000 de dolari

Robert Pattison, vampirul din seria "Twilight" care a furat inimile multor adolescente, va petrece o zi în compania femeii care va scoate din buzunar 30.000 de euro pentru a-l licita pe site-ul charitybuzz.com. El a fost scos la licitaţie în scopuri caritabile pentru copii, alături de alte nume celebre.

Prinţul William poate fi licitat pentru 8.000 de dolari, iar câştigătorul MTV Music Awards 2010, Justin Bieber, care pare a fi mai puţin popular, fiind accesibil pentru dar 3.000 de dolari. De asemenea, fanii cu dare de mână ai serialului "True Blood" pot fi încântaţi deoarece pe acelaşi site poate fi licitat un rol episodic într-unul din viitoarele episoade ale seriei TV, pentru suma de 10.500 de dolari.

În ceea ce o priveşte pe viitoarea câştigătoare a licitaţiei lui Robert Pattison, aceasta îşi va putea petrece o zi întreagă pe platoul de filmare din Vancouver al celei de-a patra pelicule din seria "Twilight", "The twilight Saga: Breaking Dawn", şi de a-i cunoaşte pe Tazlor Lautner, Dakota Fanning şi, nu în ultimul rând, pe iubita actorului, Kristen Stewart, care interpretează rolul Bella. Pachetul mai include şi două nopţi de cazare la Hotelul Four Seasons din Vancouver şi transportul cu o limuzină către şi dinspre platoul de filmare al peliculei "Breaking Dawn".

×
Subiecte în articol: caritate Twilight