x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rocsana, prietena cu Black Eyed Peas

Rocsana, prietena cu Black Eyed Peas

de Adrian Vaduva    |    07 Oct 2005   •   00:00
Rocsana, prietena cu Black Eyed Peas
MONDEN
Vedeta de la Prima TV se pregateste pentru o calatorie la decernarea Premiilor MTV

Rocsana Marcu este invitata la decernarea Premiilor MTV de la Lisabona (Portugalia) de catre Fergie, solista binecunoscutei trupe Black Eyed Peas.

SPERANTE. Cele doua artiste s-au cunoscut in urma cu cativa ani la Barcelona si de atunci au devenit prietene. "Ne-am intalnit pentru prima oara acum trei ani, in Spania, tot la decernarea Premiilor MTV. Ne-am placut reciproc si am pastrat legatura", a declarat Rocsana. Prezentatoarea tv va ramane in Portugalia pentru o saptamana si spera ca in acest timp sa-i convinga pe cei de Black Eyed Peas sa sustina un spectacol si pe plaiurile mioritice. "Stiu ca la un moment dat ei trebuiau sa cante si in Romania, insa concertul a fost anulat in ultima clipa. Cred ca acest lucru s-a datorat banilor. Stiu ca cei de la Black Eyed Peas au un tarif destul de piperat, insa sper sa-i conving sa sustina un mic spectacol la Bucuresti", a spus prezentatoarea emisiunii Essenze.

Trebuie amintit faptul ca blonda de la Prima anul acesta se pregateste pentru lansarea primului album solo. "Acest material discografic exista deja pe piata, poate fi achizitionat, insa nu a avut parte, cel putin deocamdata, de o lansare oficiala", a subliniat Marcu.

Din nou in Rusia

Spitalul de Urgenta se pregateste pentru lansarea celui de-al cincilea album al trupei. Un album mult mai bine elaborat decat precedentele si cu siguranta unul mai bun. "In curand vom aparea pe piata cu un nou material discografic si, bineinteles, cu un videoclip", a declarat solistul formatiei, Dan Helciug. De asemenea, cantaretul a mai adaugat ca, imediat dupa lansare, Spitalul de Urgenta va parasi plaiurile mioritice si se va opri in Rusia, unde va sustine o serie de concerte. "Inca nu stim cu exactitate perioada in care vom ajunge pe malurile Volgai, insa acest lucru se va intampla inainte de incheierea acestui an", a conchis liderul "Spitalului". (Adrian Vaduva)

Sora Nicoletei de la HiQ a nascut

Dupa o vara agitata, membrii formatiei HiQ si-au luat cateva zile de vacanta. Totusi nu oboseala a fost motivul principal pentru care cei trei cantareti s-au ales cu o saptamana de relaxare neprogramata. Sora Nicoletei, stabilita de ceva vreme in Statele Unite, a adus pe lume un bebelus, iar componenta HiQ si-a luat bagajele si a plecat peste Ocean. "Cu aceasta ocazie am reusit sa ne relaxam si noi", a declarat Mihai. (Adrian Vaduva)

Corina primeste ursuleti de plus

De fiecare data cand sustine un concert, fanii Corinei ii daruiesc acesteia o multime de jucarii. Fie ca este vorba de ursuleti sau de alte animalute de plus, cantareata le primeste cu aceeasi placere. Insa un singur lucru bucura inima unui artist: in momentul in care publicul din sala canta alaturi de el si cunoaste la fel de bine versurile unei melodii. "Cel mai mult ma bucur atunci cand cei prezenti in sala canta alaturi de mine. Acest lucru demonstreaza ca imi apreciaza muzica. Nu este o fericire mai mare pentru un artist. Iar dupa concerte primesc o multime de jucarii, flori si intr-o zi am primit de la un copilas un desen superb", a declarat solista.(Adrian Vaduva)
×
Subiecte în articol: black eyed