x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Roma / Doi români arestaţi pentru furtul unui talisman şi a unei păpuşi

Roma / Doi români arestaţi pentru furtul unui talisman şi a unei păpuşi

19 Ian 2009   •   00:00

Doi tineri români, în vârstă de 18 şi 19 ani, au fost arestaţi la sfârşitul acestei săptămâni de carabinierii din Reggio Emilia pentru furt agravant, ei fiind descoperiţi în plină noapte, în jurul orelor 03.00, după ce au spart geamurile mai multor maşini, prada lor constând însă doar într-un talisman şi o păpuşă de genul celor care împodobesc interiorul unor autovehicule.



Potrivit cotidianului local Il Resto del Carlino, cei doi au fost văzuţi de un trecător că s-au învârtit timp de mai multe minute printre maşinile aflate într-o reprezentanţă auto şi dintr-o parcare situată în apropiere, prezenţa lor fiind semnalată carabinierilor la numărul de apel 113.

După ce câteva patrule au încercuit zona, cei doi au încercat să fugă, dar au fost prinşi şi duşi la comisariatul de poliţie. La faţa locului, carabinierii au constatat că autovehiculele din reprezentanţă sunt intacte şi nu lipseşte niciun obiect de valoare care se afla în cele patru maşini private care fuseseră sparte în parcarea din apropiere, însă unul dintre proprietarii italieni a depus plângere împotriva celor doi pentru furtul unor obiecte.

În jacheta celui mai mic dintre fraţi au fost găsite în urma percheziţiei obiectele furate, un mic talisman de plastic în formă de corn şi o păpuşă ataşabilă cu ventuză, ambele în valoare de câţiva euro. Cei doi au fost acuzaţi însă de furt agravant în formă continuată, riscând mai mulţi ani de închisoare, mai menţionează Il Resto del Carlino.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: lumea