x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rubik cu picioarele

Rubik cu picioarele

de Adrian Vaduva    |    09 Oct 2007   •   00:00
Rubik cu picioarele
Sursa foto: ATTILA KISBENEDEK/

Finlandezul Anssi Vanhala a devenit campion mondial in materie de aranjare a cubului lui Rubik folosindu-se exclusiv de picioare

Finlandezul Anssi Vanhala a devenit campion mondial in materie de aranjare a cubului lui Rubik folosindu-se exclusiv de picioare. Vanhala a ordonat cele şase faţete de căte nouă pătrate colorate in 49 secunde şi 33 de sutimi.

Amor - Urangutan indrăgostit de blondele tatuate

Un mascul urangutan de la o rezervaţie din Olanda a refuzat să se imperecheze cu femelele din specia sa, arătăndu-se interesat doar de una dintre ingrijitoarele sale, blondă şi tatuată. Administratorii rezervaţiei Apenheul - notează site-ul News - au sperat că Sibu va deveni un mascul prolific atunci cănd acesta a sosit, in urmă cu doi ani, la rezervaţie. Se pare insă că femelele urangutan nu sunt genul lui.

Beţi- Tablou de Monet, distrus de hoţi

Potrivit AFP, un tablou de Claude Monet, "Le pont d’Argenteuil", a fost avariat de către un grup de persoane intrat prin efracţie in muzeul Orsay din Paris. "O bandă de patru băieţi şi o fată" a reuşit să pătrundă in muzeu, a indicat ministrul Culturii, Christine Albanel, precizănd că pictura a fost distrusă pe circa 10 centimetri. Se pare că membrii grupului erau in stare de ebrietate.

×
Subiecte în articol: magazin