x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rulmentul Braşov este neatractiv pentru investitori

Rulmentul Braşov este neatractiv pentru investitori

de Veronica Micu    |    04 Iun 2008   •   00:00
Rulmentul Braşov este neatractiv pentru investitori

13:30 • A eşuat şi cea de-a şasea licitaţie organizată pentru vânzarea platformei industriale Rulmentul Braşov. Uzina a intrat în procedura de dizolvare şi lichidare voluntară anul trecut, cei 3000 de angajaţi fiind disponibilizaţi.

A eşuat şi cea de-a şasea licitaţie organizată pentru vânzarea platformei industriale Rulmentul Braşov. Uzina a intrat în procedura de dizolvare şi lichidare voluntară anul trecut, cei 3000 de angajaţi fiind disponibilizaţi.

STRATEGIE. Casa de Insolvenţă Transilvania, lichidatorul uzinei braşovene a organizat, ieri, cea de-a şasea licitaţie pentru valorificarea activelor societăţii. Preţul de pornire a fost de 56 de milioane de euro, cu 20 la sută mai puţin faţă de evaluarea iniţială. Până luni, când a fost termenul limită de depunere a ofertelor, nici un investitor nu s-a arătat, însă, interesat. Reprezentanţii Casei de Insolvenţă Transilvania pun acest eşec pe seama crizei imobiliare şi financiare la nivel internaţional. În aceste condiţii, reprezentanţii lichidatorului uzinei analizează, în prezent, mai multe posibilităţi pentru valorificarea activelor societăţii. Printre acestea se numără organizarea unei noi licitaţii, în aceleaşi condiţii şi la acelaşi preţ, sau schimbarea strategiei de vânzare. Decizia va fi luată săptămâna viitoare, când se va reuni Adunarea Generală a Creditorilor.

×
Subiecte în articol: magazin