x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rusia / Gari Kasparov vrea locul ocupat de Putin la Kremlin

Rusia / Gari Kasparov vrea locul ocupat de Putin la Kremlin

de Corina Andriuta    |    01 Oct 2007   •   00:00
Rusia / Gari Kasparov vrea locul ocupat de Putin la Kremlin

Liderul Frontului Civil Unit, fostul campion mondial la şah, Gari Kasparov este singurul candidat al opoziţiei ruse la funcţia de preşedinte a Rusiei, informează rian.ru. Opozant inverşunat al preşedintelui Vladimir Putin, fostul mare şahist a fost arestat in urmă cu căteva luni, după ce a participat la un miting de protest neautorizat impotriva actualui regim politic.

Liderul Frontului Civil Unit, fostul campion mondial la şah, Gari Kasparov este singurul candidat al opoziţiei ruse la funcţia de preşedinte a Rusiei, informează rian.ru. Opozant inverşunat al preşedintelui Vladimir Putin, fostul mare şahist a fost arestat in urmă cu căteva luni, după ce a participat la un miting de protest neautorizat impotriva actualui regim politic.

INCREDERE. Alegerile prezidenţiale vor avea loc in Rusia in martie 2008. "Kasparov a fost desemnat cu majoritatea voturilor in calitate de candidat din partea opoziţiei, conform rezultatelor votului exprimat in cadrul conferinţei delegaţilor "Altă Rusie", a declarat Liudmila Mamina, secretarul de presă al mişcării "Altă Rusie". Din cele declarate de Maminai reiese că din 448 de voturi, 379 i-au fost lui Kasparov ca reprezentat al opoziţiei pentru candidature la preşedenţia Rusiei.

×
Subiecte în articol: magazin