x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sâmbătă, la Studio: NexT Kids 2012

Sâmbătă, la Studio: NexT Kids 2012

de Sebastian S. Eduard    |    30 Mar 2012   •   10:28

Cartoon Network prezinta editia de anul acesta a programului NexT Kids care va avea loc sambata, 31 martie, de la ora 11:00, la cinematograful Studio din Bucuresti. Activitatile si proiectiile de film sunt dedicate copiilor cu varsta intre 5 si 12 ani.

Scooby-Doo, alaturi de Gumball si Darwin - protagonistii serialului de comedie “Uimitoarea lume a lui Gumball' - vor fi prezenti sambata la cinema Studio pentru a-i intampina si a-i cunoaste pe toti cei prezenti.

Dupa proiectia filmelor de scurtmetraj din programul NexT Kids, copiii vor fi asteptati in holul cinematografului cu activitati si jocuri pregatite special pentru ei de Cartoon Network. Fie ca prefera o plimbare in masina misterelor alaturi de Scooby-Doo, un joc de popice impreuna cu Chowder, sau testarea atentiei intr-un joc cu Ben 10, fiecare copil va gasi o activitate pe placul sau. Cei mai indemanatici dintre cei mici vor primi si premii: “Benzi desenate cu Scooby-Doo' si “Povesti cu indicii' oferite de Media Service Zawada.

In asteptarea Zilei Pacalelilor, copiii vor putea chiar sa-si exercite dreptul la vot! Banana Joe, coleg de serial cu Gumball si Darwin, vrea sa devina Mascota Oficiala a zilei de 1 Aprilie si le promite copiilor multe surprize.

×