x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sandra Bullock a luat Oscarul şi pe covorul roşu

Sandra Bullock a luat Oscarul şi pe covorul roşu

de Oana-Maria Baltoc    |    12 Mar 2010   •   00:00
Sandra Bullock a luat Oscarul şi pe covorul roşu
Sursa foto: Gary Hershorn/Reuters

Cea mai bună actriţă în rol principal desemnată la ediţia de anul acesta a premiilor Oscar a fost aleasă de mulţi dintre criticii de modă şi cea mai bine îmbrăcată vedetă care a păşit pe covorul roşu aşternut în faţa teatrului Kodak din Los Angeles.



Apariţia Sandrei în rochia lungă, clasică, mulată şi strălucitoare, creaţie a casei de modă Marchesa, i-a dus pe cei prezenţi cu gândul la o statuie. Aşa că Bullock s-a asortat de mi-nune cu trofeul primit. Cert este că, anul acesta, cârcotaşii nu au avut prea multe de comentat. Doamnele vedete şi-au făcut lecţiile şi au adus primăvara şi bunul gust pe covorul roşu. Ţinutele în culori pale sau rochiile argintii au fost vedetele celei de-a 82-a ediţii a Oscarurilor.

Kate Winslet, Cameron Diaz (lăudată pentru alegerea rochiei Oscar de la Renta în care a arătat de-a dreptul princiar) şi Helen Mirren s-au numărat printre adeptele stilului argintiu, tendinţă dictată în mare parte de Giorgio Armani, cu a sa colecţie intitulată Privé.

La celălalt pol s-au aflat romanticele creaţii în culori primăvăratice: Demi Moore, Zoe Saldana (care a primit notă de trecere din partea criticilor pentru partea de sus a rochiei Givenchy, nu însă şi pentru partea de jos), Miley Cyrus, Diane Kruger, Victoria Beckham, Charlize Theron şi Sarah Jessica Parker.

Nuanţele de roşu foarte închis au fost pe placul actriţelor Sigourney Weaver şi Penelope Cruz, în vreme ce Hilary Swank şi-a pus în valoare silueta cu ajutorul unei rochii negre, mulate, dar nu a fost şi pe placul specialiştilor, care au decis că biata de ea a semănat cu un cal.

×
Subiecte în articol: life & style