x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sandra Bullock se bucură de primăvară în parc, alături de fiul său

Sandra Bullock se bucură de primăvară în parc, alături de fiul său

21 Mar 2011   •   15:51
Sandra Bullock se bucură de primăvară în parc, alături de fiul său

Sandra Bullock este una dintre actriţele cele mai în vogă ale momentului, şi asta nu neapărat datorită rolurilor sale recente. Nu poate fi exclus faptul că este o actriţă premiată cu Oscar anul trecut, pentru rolul principal din drama „The Blind Side”, dar faima ei în aceste zile se datorează mai mult demnităţii cu care se afişează, după ce lucrurile în viaţa ei au început să se mai liniştească.

După un divorţ extrem de mediatizat şi anunţul că a adoptat un copil, Sandra Bullock este în atenţia tuturor, media vânând-o parcă să găsească detalii „picante” despre viaţa ei. Însă actriţa de ridică reasupra tuturor acestor aşteptări, reuşind să îşi ţină viaţa privată departe de ochii lumii. Tot ceea ce surprind paparazzi în ultima vreme este doar o mamă împlinită, care îşi dedică aproape tot timpul fiului său, aşa cum poate fi observat din fotografiile care au surprins-o pe Sandra în parc, alături de Louis.

Recent, Sandra Bullock a donat un milion de dolari Crucii Roşii pentru a veni în ajutorul sinistraţilor japonezi, alăturându-se altor vedete de talie internaţională care au făcut astfel de acte de caritate.

 

 

×
Subiecte în articol: sandra bullock