x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sarah Palin a sortat hainele cumpărate în campanie de echipa republicană

Sarah Palin a sortat hainele cumpărate în campanie de echipa republicană

11 Noi 2008   •   00:00

Sarah Palin şi-a petrecut sfârşitul de săptămână sortând hainele din garderoba sa pentru a decide ce obiecte vestimentare va înapoia Partidului Republican, care a plătit peste 150.000 de dolari pe vestimentaţia fostei candidate, potrivit tatălui său, relatează The Daily Telegraph, în ediţia online.



Campania lui Sarah Palin şi John McCain s-a confruntat cu critici dure din cauza zecilor de mii de dolari cheltuiţi în magazinele de lux pe vestimentaţia fostei candidate republicane la vicepreşedinţia Statelor Unite. Avocaţii Comitetului naţional al republicanilor (RNC) încearcă să stabilească exact ce haine au fost cumpărate pentru Palin, ce a fost înapoiat şi ce s-a întâmplat cu restul.

Tatăl lui Palin, Chuck Heath, a declarat că fiica sa a petrecut ziua de sâmbătă pentru a stabili ce haine aparţin RNC. "Era într-o frenezie totală (...) încercând să sorteze lucrurile", a spus Heath. "Asta este problema, ştii, copiii pierd lenjeria intimă, iar totul trebuie contabilizat. Nimic nu mai este normal", a continuat el.

Heath a calificat controversa legată de haine drept "ridicolă" şi a explicat că fiica lui i-a spus că singurul obiect vestimentar sau accesoriu pe care l-a cumpărat personal în ultimele patru luni este o pereche de pantofi.

Avocaţii RNC au discutat cu Palin dacă vestimentaţia cumpărată pentru ea în campanie va fi donată organizaţiilor de caritate, va fi înapoiată magazinelor de unde a fost achiziţionată sau va fi plătită de Palin, a explicat un oficial al campaniei McCain-Palin.

Potrivit reprezentanţilor echipei de campanie a republicanilor, o treime din haine au fost returnate deoarece nu erau măsura potrivită sau din alte motive, însă alte obiecte vestimentare se pare că au fost cumpărate după aceea. "Sunt hainele RNC. Nu sunt hainele mele. Nu am forţat niciodată pe nimeni să cumpere ceva", a declarat Palin vineri.
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea palin