x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sarah Palin, victima unei farse telefonice a unor umorişti canadieni

Sarah Palin, victima unei farse telefonice a unor umorişti canadieni

03 Noi 2008   •   00:00

Candidatul republican la vicepreşedinţia Statelor Unite, Sarah Palin, a fost victima unei farse telefonice, spunându-i unui umorist care s-a recomandat drept preşedintele francez Nicolas Sarkozy că va fi probabil preşedinte peste opt ani, au afirmat autorii farsei, relatează AFP.



"Justiţiarii mascaţi", doi umorişti din Quebec, se laudă că au adăugat-o pe Sarah Palin pe lista lor. Ei sunt cunoscuţi pentru farsele cărora le-au căzut victimă preşedintele francez Nicolas Sarkozy, predecesorul său Jacques Chirac, precum şi Mick Jagger, Tiger Woods sau Britney Spears.

"Este cea mai mare reuşită a noastră din aceste zile", a declarat Marc-Antoine Audette, subliniind că le-a fost greu, lui şi complicelui său, Sebastien Trudel, să treacă de filtrele instalate de Secret Service, serviciul care se ocupă de protecţia personalităţilor publice americane şi de anturajul candidatului republican.

Contactată de AFP în legătură cu această farsă, echipa lui Sarah Palin nu a reacţionat sâmbătă.

Potrivit înregistrării conversaţiei, postate pe site-ul www.justiciers.tv, femeia despre care "Justiţiarii" afirmă că este Palin se declară încântată de apelul telefonic al interlocutorului său, care se prezintă drept preşedintele Sarkozy şi vorbeşte cu un puternic accent franţuzesc.

"Avem un mare respect pentru dumneavoastră, eu şi John McCain, şi vă iubim. Mulţumesc că mi-aţi dedicat câteva minute din timpul dumneavoastră", declară ea.

Falsul Nicolas Sarkozy i-a spus apoi că urmăreşte îndeaproape campania alături de consilierul său special Johnny Halliday (un celebru cântăreţ francez - n.red.). Palin se declară încrezătoare înainte scrutinului de marţi şi se bucură că sondajele arată o reducere a diferenţei între candidaţii democrat şi republican.

"Vă văd preşedinte într-o zi şi pe dumneavoastră", afirmă umoristul care îl imită pe Sarkozy. "Poate în opt ani", îi răspunde Palin râzând.

Palin îi spune, de asemenea, interlocutorului său că ar fi încântată să îl întâlnească pe el şi pe "frumoasa sa soţie". Conversaţia se încheie în momentul în care umoristul o informează pe Palin că a fost victima unei farse telefonice.
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea palin