x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Săritură peste Podul Londrei cu motocicleta (Video)

Săritură peste Podul Londrei cu motocicleta (Video)

14 Iul 2009   •   00:00

Un tânăr motociclist a găsit o modalitate mai neobişnuită de a traversa râul care străbate capitala britanică. El a executat o cascadorie cu motocicleta şi a reuşit să aterizeze cu bine la celălalt capăt al Podului Londrei.



Robbie Maddison, un australian în vârstă de 27 de ani, a aşteptat până la ora trei dimineaţa când traficul a fost întrerupt pentru a-şi putea efectua cascadoria. Apoi, tânărul a executat în premieră mondială o săritură peste Podul Londrei în timp ce acesta era pe jumătate ridicat.

Săritura a fost cu atât mai spectaculoasă cu cât australianul nu s-a folosit de mâini în timp ce a sărit peste deschiderea dintre cele două jumătăţi ridicate ale podului londonez.

"Ştiam că voi reuşi să străbat distanţa dar nu eram sigur când voi ateriza şi unde. Din fericire, în seara asta nu a bătut vântul şi vremea a ţinut cu mine" declarat motociclistul după săritură.

Nu este prima performanţă de acest gen a tânărului. El este deţinătorul recordului celei mai lungi sărituri cu motocicleta din lume, de 106,8 metri.

×
Subiecte în articol: lumea