x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Şase luni cu familia Jackson, un reality show secret

Şase luni cu familia Jackson, un reality show secret

de Anca Aldea    |    16 Iul 2009   •   00:00

Joe şi Katherine Jackson au realizat, anul trecut, o înregistrare video în sânul familiei. Proiectul, gândit şi pus în practică de Joe, a constat în realizarea, timp de şase luni, a unui reality show în care părinţii au încercat să-şi amintească despre viaţa lor înainte să devină celebri.



DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE
"Am avut sentimentul că el urma să-mi devină soţ. Prima dată când l-am văzut, m-am îndrăgostit de el. El nu ştie asta. Era atât de drăguţ", spune în înregistrare Katherine Jackson, adăugând că Joe, fost boxer şi operator pe macara în orăşelul Gary din Indiana, "a fost cel mai drăguţ lucru" care i s-a întâmplat.

"După ce ne-am căsătorit, obişnuiam să cânt mai tot timpul. Le cântam copiilor. Aşa au devenit ei interesaţi de muzică", mărturiseşte Katherine în înregistrarea care nu a fost încă făcută publică, dar la care a avut acces un grup de jurnalişti de la canalul tv ABC News. Mai ghiduş, Joe apare într-o secvenţă la poarta reşedinţei din Encino, California, spunând: "Eu sunt eu! Unul şi singurul Joe Jackson!".

"Singurul lucru pe care mi-l doresc este să-i adun pe băieţi din nou împreună, sub numele de Jackson 5", a mai spus capul familiei.

Într-o altă secvenţă, Katherine şi cinci dintre nepoţii săi se află în curtea casei din Encino şi se joacă sub privirile lui Joe. "Sunt mândră de familia mea şi de strănepoţii mei şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că am trăit suficient de mult să-mi văd strănepoţii. Când mă gândesc la asta, îmi vine să plâng", mai spune Katherine în înregistrarea care nu a fost dată publicităţii.

×
Subiecte în articol: lumea