x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Scene incredibile la Istanbul: o adolescentă a născut în plină stradă (VIDEO)

Scene incredibile la Istanbul: o adolescentă a născut în plină stradă (VIDEO)

24 Oct 2012   •   17:09
Scene incredibile la Istanbul: o adolescentă a născut în plină stradă (VIDEO)

Imaginile surprinse pe o stradă dintr-un cartier din Istanbul au şocat lumea. Par desprinse dintr-un alt secol şi e greu de crezut că aşa ceva se poate întâmpla în ziua de astăzi.

Este vorba despre o adolescentă filmată într-o ipostază care aminteşte de Evul Mediu, mai exact în timp ce năştea într-un loc public. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere sunt terifiante. Însoţită de părinţi, fata s-a împiedicat la un moment dat, a căzut, după care, imediat, în imagini apare o mogâldeaţă, micuţul care tocmai se născuse.

Acesta a fost abandonat, dar, ca prin minune, a supravieţuit, viaţa fiindu-i salvată de apelul rapid făcut către ambulanţă de către trecători.

Cazul şocant a stârnit, conform Daily Mail, numeroase controverse în media din Turcia, jurnaliştii ridicând numeroase semne de întrebare referitoare la veridicitatea înregistrării, mai ales că aceasta nu surprinde momentul unei tăieri, logice, a cordonului ombilical.

Cât despre proaspăta mămică, aceasta a declarat poliţiei că nu ştia că este însărcinată, spunând că "ceva a alunecat din mine. Nu mi-am dat seama că este vorba despre un copil".

×
Subiecte în articol: nastere strada istanbul