x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Scientologia încalcă regulile pentru Tom Cruise. Ce "tratament special" primeşte actorul

Scientologia încalcă regulile pentru Tom Cruise. Ce "tratament special" primeşte actorul

02 Oct 2012   •   14:42
Scientologia încalcă regulile pentru Tom Cruise. Ce "tratament special" primeşte actorul

Actorul Tom Cruise, membru al bisericii scientologice, primeşte "un tratament special" din partea conducătorilor cultului, scrie Daily Mail.

Lui Tom Cruise i s-a permis să o viziteze pe Suri, de la divorţul din iunie de Katie Holmes actorul văzându-şi fiica de doar câteva ori.

"Au încălcat regulile pentru Tom Cruise. Dacă Tom ar fi fost orice alt membru al bisericii scientologice, sau chiar o celebritate mai puţin cunoscută, nu i s-ar fi permis să le vadă pe Suri şi pe Katie sau să păstreze legătura cu ele pentru că au părăsit scientologia", a declarat Nancy Many, fostă membră a cultului.

Mai mulţi scientologi au fost iritaţi de decizia conducerii pentru că Tom Cruise nu este tratat ca orice alt membru.

"Până acum, pentru că este cine este, Tom a văzut-o pe Suri. Acest lucru a înfuriat membrii cultului pentru că ei nu pot vedea persoanele dragi", a spus Nancy Many.

Fosta membră a cultului a mai spus că cei care părăsesc scientologia sunt "evitaţi". După despărţirea de Tom Cruise, Katie Holmes s-a reîntors la catolicism, ea şi Suri devenind astfel persoane care trebuie "evitate" sau "ocolite", potrivit cultului.

Katie Holmes a anunţat pe 29 iunie că a iniţiat procedura prin care a solicitat divorţul de Tom Cruise. Actorul nu a mai văzut-o pe Suri de peste şapte săptămâni. Un prieten al lui Tom a spus că actorul îşi iubeşte fiica foarte mult indiferent de religia în care este crescută, şi nu a putut să o vadă pentru că are multe angajamente, dar vorbesc la telefon.

×