x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Scrisoarea unui copil către Moș Crăciun: Știu că viața ta e pustie

Scrisoarea unui copil către Moș Crăciun: Știu că viața ta e pustie

05 Dec 2017   •   21:50
Scrisoarea unui copil către Moș Crăciun: Știu că viața ta e pustie

Un băiat de şase ani din Virginia a zguduit reţelele de socializare cu o scrisoare plină de scepticism către Moş Crăciun în care spune că viaţa acestuia este pustie şi că Moşul nu are de unde să ştie dacă a fost obraznic sau cuminte, relatează Reuters. 

Mama copilului, Sarah McCammon, a postat duminică pe Twitter scrisoarea care începe cu "Dragă Moşule", iar luni devenise deja unul dintre cele mai populare sau relevante subiecte. 

"Fac acest lucru pentru şcoală. Ştiu că lista ta cu copii obraznici este goală. Ştiu că lista ta cu copii cuminţi este goală. Şi viaţa ta este pustie. Nu ştii problemele pe care le-am avut în viaţă. La revedere", se menţionează în scrisoare. 

Băiatul menţionează la sfârşitul scrisorii mesajul "love" (cu dragoste - n.r.), dar refuză să-şi scrie numele, precizând: "Nu îţi spun cum mă cheamă". 

McCammon, care este reporter la postul naţional public de radio, a mărturisit că le-a spus mereu copiilor săi că Moş Crăciun este "o poveste amuzantă" şi că darurile de Crăciun provin de la persoane reale. 

"I-am încurajat ca la şcoală să păstreze pentru ei adevărul despre Moş Crăciun", a precizat mama copilului într-un e-mail. 

Fiului ei mai mic i s-a cerut însă la şcoală să scrie o scrisoare către Moş Crăciun. "Aşa că a făcut acest lucru", a scris ea într-o postare pe Twitter, însoţită de o fotografie a scrisorii scrise de mână. 

Unii dintre oamenii care au reacţionat pe Twitter au fost impresionaţi de înţelepciunea băiatului, în timp ce alţii au exprimat o preocupare sinceră. Sarah McCammon a părut mândră de fiul ei din clasa întâi, calificând scrisoarea drept "uimitoare". 

"Fiul nostru este creativ şi puţin precoce, aşa că, ştiindu-i simţul umorului, ni s-a părut hilar", a mărturisit McCammon. 

Cu toate acestea, ea şi soţul ei au fost curioşi în privinţa "problemelor" menţionate de băiatul lor. 

"El a spus că se referea la fratele său mai mare - în mod specific, presupunem noi, la faptul că fratele lui îl bate frecvent la jocuri video", a mai spus mama copilului.AGERPRES

×