x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sean "Diddy" Combs a scăpat de o acuzaţie de vătămare corporală

Sean "Diddy" Combs a scăpat de o acuzaţie de vătămare corporală

de Jurnalul National    |    25 Mar 2008   •   00:00

Cântăreţul american Sean "Diddy" Combs a scăpat de o acuzaţie de vătămare corporală, după ce a încheiat o înţelegere cu un bărbat care în urmă cu un an a declarat că artistul l-a bătut în faţa unui club de noapte de la Hollywood

Cântăreţul american Sean "Diddy" Combs a scăpat de o acuzaţie de vătămare corporală, după ce a încheiat o înţelegere cu un bărbat care în urmă cu un an a declarat că artistul l-a bătut în faţa unui club de noapte de la Hollywood, informează BBC. Termenii înţelegerii judiciare nu au fost daţi publicităţii. În februarie 2007, Gerard Rechnitzer, în vârstă de 28 de ani, l-a acuzat pe Combs, câştigător al unui premiu Grammy şi fondator al companiei de înregistrări Bad Boy Records, că l-ar fi bătut. În dosarul depus la un tribunal din Los Angeles şi postat ulterior pe site-ul de internet specializat în ştiri despre celebrităţi tmz.com., se specifica faptul că reclamantul a fost bătut după ce l-a abordat pe Combs, în timp ce starul vorbea cu iubita lui Rechnitzer. Combs l-a insultat pe Rechnitzer şi apoi l-a bătut.

Reclamantul a cerut atunci despăgubiri pentru acoperirea cheltuielilor medicale şi a suferinţelor psihologice şi fizice provocate.

×
Subiecte în articol: magazin