x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Secretul Madonnei, dezvăluit după 32 de ani. Citeşte scrisoarea care i-a deschis drumul spre celebritate

Secretul Madonnei, dezvăluit după 32 de ani. Citeşte scrisoarea care i-a deschis drumul spre celebritate

10 Noi 2011   •   11:39
Secretul Madonnei, dezvăluit după 32 de ani. Citeşte scrisoarea care i-a deschis drumul spre celebritate

In urma cu 32 de ani, tanara Madonna i-a scris regizorului Stephen Lewicki, cel care la momentul respectiv cauta o actrita pentru filmul sau erotic "A certain Sacrifice". Inedita scrisoare a fost publicata pe site-ul Letters of Note.

"M-am nascut si am crescut in Detroit, Michigan. Cand eram in clasa a V-a stiam ca voi deveni fie calugarita, fie o vedeta de cinema. Dupa noua luni intr-o manastire, am inteles ca nu este menirea mea sa devin calugarita. In timpul liceului, am trecut prin momente de nebunie pentru ca nu puteam alege intre a fi virgina clasei sau a face parte din categoria opusa. Incet, mi-am dat seama ca nu imi place liceul si chiar am dezvoltat o antipatie fata de profesori si colegi. Doar ora de actorie ma facea sa ma simt bine. Adoram in secret momentele cand eram privita de toata lumea. Exersam stari. Invatam sa fiu sofisticata si fermecatoare pentru a ma pregati sa infrunt lumea. Nerabdarea m-a facut sa termin liceul cu un an mai devreme. Am intrat la Scoala de Arta din Michigan. Dupa doi ani de izolare, simteam nevoia unei provocari asa ca m-am mutat la New York. La inceput, m-am concentrat doar pe dans si, in doua luni, am intrat intr-o companie de dans modern", scria Madonna cand avea doar 19 de ani.

Vedeta in devenire povesteste in continuare cum, timp de trei sezoane, a plecat in turnee in Italia, cu trupa de dans, cum si-a castigat existenta din asta, din sedintele foto pe care le facea cu diversi fotografi si din cantarile prestate in cluburi de noapte.

"In mai '79, o companie de inregistrari franceza mi-a propus sa plec in Franta. Mi-au spus ca vor sa devin artistul lor. Un apartament si o dieta bazata pe popcorn m-au facut sa iau decizia repede. Am venit la Paris si am hotarat ca, dupa cateva luni in care sa ma familiarizez cum munca de studio sa pot decide daca vreau sau nu sa semnez un contract cu ei. Dupa doua luni de cantat zi de zi in restaurante si cluburi de noapte, de intalniri cu oameni de afaceri care n-aveau nicio legatura cu muzica, mi-am dat seama ca viata aia nu era pentru mine. Am mai pierdut vremea prin Paris o luna. Eram nefericita si neproductiva asa ca m-am intors la New York. S-au facut deja 3 saptamani de cand sunt aici. Lucrez cu o formatie, invat sa cant la tobe , iau lectii de dans si astept sa implinesc 20 de ani. Chiar asta sa fie tot?", si-a incheiat vedeta scrisoarea adresata regizorului.

Madonna Cicconi a mintit in legatura cu varsta ei, la momentul respectiv pretinzand ca este mai mare cu un an.

Tanara doritoare de succes a fost insa convingatoare, fiind distribuita in filmul erotic care presupunea si aparitii in sanii goi. Momentul cu pricina a fost regretat, ulterior, de Madonna, care a si incercat, de altfel, sa cumpere drepturile pentru film si sa impiedice distribuirea acestuia.

×
Subiecte în articol: madonna