x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seducţie la plajă

Seducţie la plajă

de Adriana Paduraru Vaduva    |    22 Mai 2009   •   00:00
Seducţie la plajă
Sursa foto: Debenhams/

Doamnelor, vara îşi intră în drepturi. Trageţi cât puteţi de tare la sală, mergeţi la cosmetică şi pregătiţi-vă trupul pentru plajă. Oferta de costume de baie este mai mult decât cuprinzătoare.

Anul acesta, costumele de baie se inspiră din bluzele şi rochiile anilor '70. Se poartă costumele din două piese, cu sutienul legat după gât. Însă nici cel dintr-o singură bucată nu trebuie ignorat total. Iar în ceea ce priveşte slipul, la modă este cel tip boxer. Mai ales dacă sunteţi genul de persoană cu o siluetă dreaptă de sus până jos.

Acest gen de model va crea iluzia unor şolduri mai late. Într-un număr trecut vorbeam despre sânii mici. Ne bazăm tot pe iluzia optică şi vă recomandăm sutienele triunghiulare. Cu cât bustul este mai puţin ofertant, cu atât mai mic trebuie să fie triunghiul.

În ceea ce priveşte materialele, la modă sunt combinaţiile de mătase, satin, vâscoză, jerse şi dantelă. Se poartă culorile pastelate şi imprimeurile îndrăzneţe, accesorizate din plin cu paiete, cristale, mărgele, catarame şi centuri.

ACCESORII. Indiferent de modelul ales, nu uitaţi de accesorii. Un costum de baie se poate purta foarte bine pe sub o rochiţă transparentă albă sau multicoloră. Iar dacă vreţi să vedeţi un răsărit de soare, atunci o pereche de pantaloni scurţi şi o jachetă uşoară, cu mâneci lungi sunt tot ce aveţi nevoie.

×
Subiecte în articol: life & style