x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sergiu Nicolaescu e tot la reanimare

Sergiu Nicolaescu e tot la reanimare

de Jurnalul National    |    12 Ian 2008   •   00:00
Sergiu Nicolaescu e tot la reanimare

“Regizorul Sergiu Nicolaescu se află la Unitatea de Terapie Intensivă. Respiră fără aparate şi doarme. Este monitorizat din punct de vedere cardiac. Starea de sănătate a pacientului este stabilă, dar este dificil de formulat un prognostic”...



“Regizorul Sergiu Nicolaescu se află la Unitatea de Terapie Intensivă. Respiră fără aparate şi doarme. Este monitorizat din punct de vedere cardiac. Starea de sănătate a pacientului este stabilă, dar este dificil de formulat un prognostic”, ne-a declarat vineri, la ora 21.00, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, doctorul Valentin Calu. Ieri, şeful secţiei de neurochirurgie, prof. dr. Dan Voinescu, a precizat că starea pacientului fiind una favorabilă, este în medicaţie şi perfuzie", dar nu a exclus riscul apariţiei altor hematoame.
Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost operat din cauza unui hematom subdural cronic, o afecţiune specifică persoanelor în vârstă, reprezentând o acumulare de sânge între cutia craniană şi creier, potrivit reprezentantului Spitalului Elias. Regizorul s-a prezentat la spital pe data de 7 ianuarie, iar a două zi a fost operat, operaţia făcându-se în urgenţă, agravarea bolii fiind vizibilă de la o zi la alta, Nicolaescu "fiind mai confuz şi mai puţin cooperant". Prof. dr. Voinescu a mai precizat că hematomul nu a putut fi depistat imediat, întrucât nu este asociat cu simptome. La un RMN pe care regizorul l-a făcut în noiembrie nu fost depistată nici o afecţiune.

×
Subiecte în articol: magazin