x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seriale & Telenovele - Lege si ordine

Seriale & Telenovele - Lege si ordine

de Adriana V. Paduraru    |    02 Feb 2007   •   00:00
Seriale & Telenovele  -  Lege si ordine

"In fata juratilor" este cel mai nou sezon al serialului de succes produs de Dick Wolf

"In fata juratilor" este cel mai nou sezon al serialului de succes produs de Dick Wolf

La TVR 2 incepe un nou sezon al longevivului serial "Lege si ordine". "Trial by Jury" ("In fata juratilor") este cea de-a treia continuare a productiei lui Dick Wolf. Actiunea este putin diferita fata de celelalte sezoane. In "Trial by Jury" sunt aduse in prim-plan pregatirile procurorilor inaintea unui proces, dar si ale avocatilor apararii, cum isi stabileste fiecare parte strategiile pentru a castiga cazurile la care lucreaza. Daca pregatirea procurorilor este asemanatoare, in sensul ca se bazeaza pe investigatii si audierea martorilor, in cazul avocatilor apararii, situatia se schimba de la episod la episod. Nu lipseste nici prezentarea procesului in sine, iar in unele episoade este prezentata si deliberarea juratilor.

ANULARE. La mijlocul lunii mai 2005, NBC a anuntat anularea difuzarii serialului. Se pare ca principalul motiv este "concurenta". CBS a lansat serialul "Numb3rs", care a cam acaparat publicul telespectator, lasand fara audienta NBC-ul.

Echipa

In noua serie va puteti intalni cu Bebe Neuwirth ("Cheers", "Chicago") in rolul procurorului adjunct Tracey Kibre, Amy Carlson ("Third Watch") - procurorul adjunct Kelly Gaffney. Lennie Briscoe (interpretat de Jerry Orbach) se intoarce. Acum, politist la pensie, el ii ajuta la investigatii pe procurorii districtuali. Din distributie mai fac parte: Fred Dalton Thompson (procurorul districtual Arthur Branch), Kirk Acevedo (anchetatorul Hector Salazar). Creatorul serialului si producatorul executiv este Dick Wolf. "Law & Order: Trial by Jury" este produs de Wolf Films in asociatie cu NBC Universal Television Studio.

NEWS
VOCEA INIMII. Tinerii actori Maria Dinulescu si Ionut Adascalitei s-au sarutat timp de patru minute fara intrerupere sub ochii amuzati ai echipei de filmare. Sidonia si Traian aveau o scena in care se bucurau foarte tare ca plecau impreuna la munte si, in sfarsit, urmau sa aiba timp pentru relatia lor furtunoasa. Traian o saruta, si Sidonia ii raspunde, dar cu indoiala, pentru ca nu si-l poate scoate din minte pe Bogdan. In prima dubla, sarutul celor doi a fost exact ca in scenariu, de cateva secunde. Dar la a doua dubla au trecut zece, douazeci de secunde, jumatate de minut si comanda "Stop!" nu mai venea. Crezand ca e o problema cu interpretarea lor, Maria si Ionut s-au concentrat si mai mult la sarut. Dupa mai multe minute, cei doi s-au uitat in jur si i-au vazut pe toti membrii echipei razand pe infundate. Totul s-a incheiat cu ropot de aplauze pentru… devotamentul si convingerea cu care cei doi si-au jucat rolul.

DARIA, IUBIREA MEA. Chiar la 2 februarie, cand postul Acasa implineste 9 ani, actorul Vladimir Gaitan isi serbeaza cea de-a 60-a aniversare. "La aceasta varsta rotunda ma simt mai mult decat implinit. Profesional, sansa a fost foarte generoasa cu mine. Ma consider implinit si din punct de vedere al familiei, am 33 de ani de casnicie (cu aceeasi nevasta), doi copii, un baiat si o fata de care sunt foarte mandru", spune Vladimir Gaitan.
×