x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", anulat din cauza lui Charlie Sheen

Serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", anulat din cauza lui Charlie Sheen

25 Feb 2011   •   16:21
Serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", anulat din cauza lui Charlie Sheen

"Ţara arde şi baba se piaptănă!" Cam aşa ar putea spune unii despre atitudinea lui Charlie Sheen. Actorul a reuşit să îi determină pe cei la CBS să oprească filmările pentru "Doi bărbaţi şi jumătate", după ce a dat un interviu la radio unde i-a vorbit de rău pe toţi cei care i-au venit la îndemână. Printre cei vizaţi de limbajul dur al lui Sheen s-au numărat inclusiv producătorii serialului, colegii săi de echipă şi asociaţia Alcoolicilor Anonimi (AA).

"Mi s-a spus că dacă îi atac, serialul va fi oprit. Oare sunt mulţumiţi cu cele cinci milioane de dolari pe care le-au făcut pe urma mea, sau îşi doresc să obţină zece?", a spus actorul, citat de dailymail.co.uk. "Nu joc corect, nu sunt o ţintă uşoară. (...) Ori iubeşti cu violenţă, ori urăşti cu violenţă. Eu nu mai trăiesc la mijloc, deoarece acolo ajungi să îţi fie ruşine. Dacă iubeşti sau urăşti violent, nimeni nu îţi poate reproşa nimic", a mai adăugat Sheen. Una dintre ţintele sale a fost creatorul serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", ChuCk Lorre, pe care l-a numit "baligă" şi "larvă".

Charlie Sheen, care a petrecut două săptămâni la o clinică de dezalcoolizare, a mai susţinut în timpul interviului dat la radio că este capabil "100%" să îşi vindece dependenţa de alcool, iar asociaţia AA are numai adepţi idioţi. "Este învechită şi are numai adepţi idioţi. Îi urăsc cu violenţă", a declat actorul.

Şi, după cum spuneam, serialul arde şi Charlie Sheen se piaptănă. Imediat după declaraţiile bombă, actorul a plecat să se relaxeze în Bahamas, însoţit la bordul unui avion particular de actuala sa prietenă, Natalie Kenly, soţia sa, Brooke Mueller şi starul porno Bree Olsen. În plus, Charlie Sheen şi-a asigurat fanii că, dacă îi sunt loiali, vor avea unde să îl urmeze... La postul concurent HBO, unde actorul promite că va avea propriul show de televiziune. (foto: dailymail.co.uk)

×
Subiecte în articol: Charlie Sheen