x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sfârşitul lumii va veni în 4006

Sfârşitul lumii va veni în 4006

de Ioana Bugean    |    15 Mar 2010   •   00:00



Leonardo Da Vinci a prezis că sfârşitul lumii va veni la 1 noiembrie 4006 sub forma unui "potop universal", potrivit unei cercetătoare de la Vatican.

Sabrina Sforza Galitzia a studiat în trecut manuscrisele lui Da Vinci în calitate de cercetător al Universităţii California din Los Angeles. Ea susţine că pictura murală "Cina cea de Taină", realizată de Leonardo Da Vinci conţine "un puzzle matematic şi astrologic" pe care ea a reuşit să îl descifreze.

Cercetătoarea spune că Da Vinci ar fi prezis că "potopul universal" va începe la 21 martie 4006 şi se va încheia la 1 noiembrie în acelaşi an. Documentele pe care le-a descoperit aceasta ar arăta că Leonardo Da Vinci considera că acest potop universal va fi "un nou început pentru omenire". În 2009, Vaticanul a publicat studiul cercetătoarei, intitulat "The Last Supper of Leonardo in the Vatican".

CODUL ASCUNS
Galitzia a declarat că lucrează la un studiu în care va explica în detaliu acest "cod ascuns" al lui Da Vinci, care ar avea legătură cu semnele zodiacale şi folosirea celor 24 litere ale alfabetului latin pentru a reprezenta cele 24 de ore ale zilei.

×
Subiecte în articol: lumea