x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Se spune ca vine sfarsitul lumii! La primavara!

Se spune ca vine sfarsitul lumii! La primavara!

22 Ian 2018   •   20:57
Se spune ca vine sfarsitul lumii! La primavara!

Se zvoneste ca anul acesta vine sfarsitul lumii! Unii spun ca in martie, prin primavara, altii ca in iunie. Un lucru este insa cert: daca Apocalipsa nu va putea fi evitata, mierea, un produs care contine circa 500 de substante vitale si care nu se strica niciodata, nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui.

 

Astfel, adeptii unui stil de viata religios cred cu tarie ca Apocalipsa va incepe in luna martie anul curent si ca vor xista mai multe evenimente ingrozitoare care vor marca sfarsitul lumii. Se spune ca Mantuitorul se va intoarce pe Pamant si, vazand distrugerile provocate de om, se va infuria foarte tare.

Pe de alta parte, profesorul american James Hansen sustine ca in primvara lui 2018 pe Pamant va cobora "un adevarat inferm climatologic". El sustine ca sase luni nu va inceta sa ploua. Marea Britanie, Spania si Italia vor fi acoperite de ape, iar India va fi inghitita de un tsunami inspaimantator.

Dupa care apa va cuprinde intreaga lume. Profesorul isi bazeaza prognozele pe datele oficiale privind schimbarile climatice, iar cauza va fi incalzirea globala.

In acelasi timp, conspirologul francez Mathieu Jean-Marc Joseph Rodrigo anuntat ca Antihristul isi va face aparitia pe 24 iunie.

 

 

×