x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Show time! - Cupa mondiala Germania 2006

Show time! - Cupa mondiala Germania 2006

de Adrian Vaduva    |    09 Iun 2006   •   00:00
Show time! - Cupa mondiala Germania 2006

Din sumar: Cu Ronaldo pe extrema, facem prajituri cu crema / / Documentar / Industria porno / Telenovela celebritatilor / Capote, un film de Oscar / Neil Gaiman, in Romania / Nume ciudate ale copiilor de vedeta / The Stones / Iuliana Margarit, actrita-psiholog / Pacalicii pacaliti / Ochelari de soare de1GB / Mistere / Claudia bantuita de o calugarita! / Bijuterii marca Niculescu Mizil /

Au mai ramas cateva ore pana la startul Campionatului Mondial de Fotbal Germania 2006. Chiar daca microbistii romani simt o strangere de inima pentru ca Mutu&Co nu se afla in Germania, acest lucru nu inseamna ca nu vor urmari la tv Cupa Mondiala.
Am stat de vorba cu cateva personalitati din televiziune si sport pentru a afla care este echipa favorita la castigarea titlului si cine ar putea fi cel mai bun jucator al turneului.

COSMIN CERNAT (comentator sportiv TVR): "Cei care au facut sport sau care traiesc in acest fenomen se feresc de pronosticuri. Insa marturisesc ca mi-ar placea sa castige Brazilia, pentru ca eu urasc declaratiile referitoare la fotbalul tacticizat si la asezarile gandite in cele mai mici detalii in teren. Pana la urma, omul care merge la un meci de fotbal si plateste o suma vine sa vada spectacol. Vine sa vada un jucator gen Ronaldinho sau Zidane. Tocmai pentru ca este spectacol, in SUA, NBA-ul se afla la cel mai inalt rang si pentru ca este frumos ceea ce se vede in teren. Iar daca nu este Brazilia, as fi incantat daca Franta ar cuceri trofeul. Pentru ca ii are pe Henry sau Zidane, un jucator care, dupa parerea mea, a schimbat tipul fotbalistului".

ANA DIACONU (redactor sportiv TVR): "Mi-as dori ca Spania sau Portugalia sa devina campioana mondiala. Sunt doua tari pe care eu le iubesc si tocmai de aceea as dori ca una dintre ele sa fie incoronata. Insa cred ca Brazilia este favorita la castigarea trofeului, intrucat are jucatori fantastici. De departe, cel mai bun jucator nu poate fi desemnat decat Ronaldinho".

RICA RADUCANU: "Ca si la Campionatul European, se pot ivi surprize, insa, din punctul meu de vedere, Brazilia este favorita. Insa consider ca se va trage puternic de Germania, dar nu are foarte multe sanse sa se si impuna. Daca Ronaldihno nu va fi accidentat de cineva, nu poate pierde titlul de cel mai bun jucator al turneului. Totusi, este greu sa-l accidentezi pe brazilian, pentru ca e bandit si o uscheste imediat".

IOAN GYURI PASCU (Divertis): "As vrea ca Brazilia sa devina din nou campioana mondiala datorita fotbalului spectaculos pe care il joaca. Consider ca Drogba (Coasta de Fildes) ar putea fi cel mai bun jucator al campionatului din Germania".

MIHAI GAINUSA (Cronica Carcotasilor): "In nici un caz Romania! Sunt alte 32 de echipe calificate, care au sanse mult mai mari. Cred ca Mutu, normal, va castiga titlul de cel mai bun fotbalist la CM 2006. Va fi desemnat cel mai bun si cuminte jucator din tribuna".
×
Subiecte în articol: jucător