x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au evitat al 4-lea divorţ

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au evitat al 4-lea divorţ

de Mediafax    |    09 Aug 2012   •   10:24
Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au evitat al 4-lea divorţ

Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat, joi, pentru MEDIAFAX ca a depus la instanta o sesizare prin care a cerut emiterea unui ordin de protectie a celor doi copii minori "pentru ca acestia au disparut din casa si nu s-au mai intors in 48 de ore", aratand ca nu a cerut divort, custodie sau partaj.

Sesizarea lui Silviu Prigoana, care are ca obiect "ordonanta presedintiala ordin de protectie", a fost inregistrata in 7 august la Judecatoria Sectorului 3, sotia deputatului PDL, Adriana Cristina Prigoana, avand calitatea de parat. Cauza are termen de judecata in 5 septembrie.

Silviu Prigoana a spus ca in sesizarea depusa la Judecatoria Sectorului 3 cere sa fie dispus un ordin de protectie pentru cei doi copii minori ai lui, aratand totdata ca a facut si plangere la politie.

"Aceasta este procedura legala in Romania", a precizat Silviu Prigoana.

Intrebat de ce a facut aceste sesizari, Prigoana a raspuns ca "au disparut copiii din casa".

"Nu eram acasa. Am depus sesizarile pentru ca au disparut copiii din casa, nu s-au mai intors in 48 de ore", a precizat Silviu Prigoana, care a aratat ca asa este noua lege ce reglementeaza protectia copilului.

Prigoana a mentionat ca nu a cerut divort, custodie sau partaj. Intrebat despre ce este vorba atunci, Prigoana a raspuns: "Despre nimic. Am facut niste lamuriri".

Cancan.ro a scris ca Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana divorteaza, deputatul PDL reclamand ca sotia sa a parasit caminul conjugal.

Silviu si Adriana Prigoana au impreuna doi baieti, Mihai Maximus si Eduard Gabriel, nascuti in 2007 si 2010.

×