x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sondă NASA, capturată de extratereştri

Sondă NASA, capturată de extratereştri

15 Mai 2010   •   00:00
Sondă NASA, capturată de extratereştri

Un ufolog german susţine că extratereştrii au capturat o sondă a NASA şi încearcă să comunice cu Pământul. Voyager 2 este în spaţiu din 1977şi trimite mesaje ciudate care bulversează oamenii de ştiinţă. Hartwig Hausdorf crede că cei care deţin controlul asupra navetei sunt fiinţe extraterestre.



Încă de la lansare, Voyager 2 a trimis pachete de date pe Pământ care au fost studiate cu grijă de cercetători. Totul s-a schimbat în 22 aprilie 2010, atunci când informaţiile primite păreau a fi în neregulă. Specialiştii NASA au spus că este vorba doar despre o defecţiune de software şi nicidecum o "lucrare" a extratereştrilor. Mai ales că restul mecanismelor păreau a funcţiona în parametri normali.

Hartwig Hausdorf declara pentru cotidianul german Bild că "părea că cineva a capturat şi reprogramat sonda". Voyager 2 are în dotare o dischetă care coţine saluturi în peste 55 de limbi, în cazul în care se întâmplă să întâlnească fiinţe extraterestre.

Dr Edward Stone, un specilist din cadrul proiectului, susţine că discul, denumit Discul de Aur, "este un fel de capsulă a timpului, care poate transmite istoria noastră formelor de viaţă extraterestre".

×
Subiecte în articol: lumea