x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Soţia lui Robin Williams a intentat divorţ

Soţia lui Robin Williams a intentat divorţ

de Jurnalul National    |    27 Mar 2008   •   00:00


Soţia lui Robin Williams, Marsha Garces, a intentat divorţ după 19 ani de căsătorie, a anunţat un purtător de cuvânt al actorului american, confirmând informaţiile care au apărut de c&a




Soţia lui Robin Williams, Marsha Garces, a intentat divorţ după 19 ani de căsătorie, a anunţat un purtător de cuvânt al actorului american, confirmând informaţiile care au apărut de câteva zile în revista People şi în cotidianul San Francisco Chronicle, informează AFP. Marsha Garces a depus cererea de divorţ la San Francisco, pe 21 martie, potrivit acestor publicaţii americane. Williams şi Garces s-au căsătorit în 1989 şi au doi copii, Zelda Rae, în vârstă de 18 ani, şi Cody Alan, în vârstă de 16 ani. "Pot confirma informaţia, dar nu fac alte comentarii", a spus purtătorul de cuvânt al actorului, Mara Buxbaum.
Unul dintre cei mai mari actori de comedie de la Hollywood, Williams, în vârstă de 56 de ani, a fost recompensat în 1998 cu premiul Oscar pentru rolul din filmul "Good Will Hunting". Artistul a mai fost nominalizat de trei ori la acest premiu pentru rolurile din filmele "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar". În august 2006, Williams a anunţat că a hotărât să se interneze într-o clinică de dezintoxicare, pentru a-şi trata dependenţa de alcool. Actorul recidivase după o perioadă de abstinenţă de 20 de ani.

×
Subiecte în articol: magazin