x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Soţie de parlamentar sau prostituată? Şi una, şi alta!

Soţie de parlamentar sau prostituată? Şi una, şi alta!

07 Sep 2010   •   00:00
Soţie de parlamentar sau prostituată? Şi una, şi alta!

Jurnaliştii de la Sunday Mirror au filmat-o cu o cameră ascunsă pe soţia unui parlamentar britanic în timp ce aceasta oferea servicii sexuale într-un salon de masaj erotic, tarif: 70 de lire sterline.

Mike Weatherley un parlamentar britanic, membru al Partidului Conservator, şi apropiat al cercurilor premierului David Cameron a aflat cu stupoare din presă că soţia sa, pe care o cunoaşte de zece ani, este angajata a trei bordeluri londoneze.

Weatherley, care are la activ două divorţuri, a cunoscut-o pe Carla, într-una din zonele "vesele" din Rio, Brazilia fiind ţara ei natală.
După ce s-au pus bazele unei relaţii între cei doi, temelia fiind reprezentată de achiziţia unui apartament de lux în Copacabana, punctul culminant s-a petrecut în 2003, atunci când s-a întâmplat unirea celor două destine.

Se pare că, din considerente "carieristice", Carla a ţinut neapărat să depăşească statul oferit de meseria înscrisă în certificatul de căsătorie - casnică, revenind la mult mai plăcutele vechi obiceiuri.


×
Subiecte în articol: lumea