x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Soţii McCann ar putea face un film despre dispariţia fetei lor, Madeleine

Soţii McCann ar putea face un film despre dispariţia fetei lor, Madeleine

de Jurnalul National    |    14 Ian 2008   •   00:00

Soţii McCann, a căror fetiţă a dispărut în primăvara lui 2007 dintr-o cameră de hotel din Portugalia, se gândesc să încheie un contract cu o casă de producţie pentru a face un film despre dispariţia fiicei lor, relatează Le Figaro.

Soţii McCann, a căror fetiţă a dispărut în primăvara lui 2007 dintr-o cameră de hotel din Portugalia, se gândesc să încheie un contract cu o casă de producţie pentru a face un film despre dispariţia fiicei lor, relatează Le Figaro. “Dacă considerăm că o propunere, mai ales din partea mediei, ar putea să ne ajute să o găsim pe Madeleine, am fii dispuşi să discutăm”, a spus Clarence Mitchell, purtătorul de cuvânt al soţilor McCann. Acesta a mai spus că a avut loc o întâlnire, la mijlocul mijlocul lunii decembrie 2007, între reprezentanţii familiei şi o societate de producţie privind realizarea unui film sau al unui proiect pentru televiziune despre dispariţia lui Maddie. “Au fost doar discuţii de început. Putem să mergem până la capăt cu proiectul sau să renunţăm”, a precizat Clarence Mitchell, insistând asupra faptului că în acest stadiu nimic nu s-a hotărât.

Dacă acest proiect va fi dus până la capăt, dispariţia fetiţei - faptul divers cel mai mediatizat în ultimul timp - ar putea ajunge pe ecrane. Pentru soţii McCann, acesta ar reprezenta un important venit suplimentar, bani pe care i-ar investi în operaţiunile de căutare pentru fiica lor. De la dispariţia sa, părinţii au lansat o vastă campanie de comunicare şi de strângere de fonduri. Banii care provin fie de la donatori anonimi fie de la personalităţi precum Richard Branson, patronul companiei Virgin, a strâns în jur de 1,7 milioane de euro. Aceşti bani sunt folosiţi în pricipal pentru a plăti detectivii particulari angajaţi de familie să o caute pe Maddie, aceştia fiind plătiţi cu 50.000 de lire pe lună.

Madeleine McCann, în vârstă de patru ani, a dispărut din camera de hotel din Praia da Luz în 3 mai 2007, în timp ce părinţii ei se aflau într-un restaurant din apropiere. În prezent, poliţia portugheză îi consideră suspecţi pe părinţii fetiţei, dar deocamdată nu a fost formulată nici o acuzaţie împotriva lor. Cazul lui Maddie a fost extrem de mediatizat, celebrităţi din lumea întreagă, precum fotbalistul britanic David Beckham, implicându-se în campania de căutare a copilului.

×
Subiecte în articol: magazin