x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Spider-girl, fetiţa de care s-a îndrăgostit tot Internetul (VIDEO)

Spider-girl, fetiţa de care s-a îndrăgostit tot Internetul (VIDEO)

25 Iul 2012   •   20:10
Spider-girl, fetiţa de care s-a îndrăgostit tot Internetul (VIDEO)



Spre deliciul internautilor, un tatic inspirat a postat pe Youtube un filmulet in care fiica sa de trei ani, Sofya, se catara ca un adevarat alpinist pe cadrul usii de la bucatarie, incurajandu-se de una singura - "Pot s-o fac!".

"Sofya s-a antrenat singura sa se urce pe cadrul usii. Mi-a marturisit ca face acest lucru pentru a fi la fel de inalta ca mine, insa am banuiala ca de fapt incearca sa ajunga la dulciurile pe care le punem pe frigider", a declarat tatal fetitei.

Marturie a antrenamentelor "fara menajamente" la care s-a supus Sofya stau cele doua perne pe care precauta le aseaza pe podea, dupa ce probabil de mai multe ori a realizat cat de dureros e sa dai cu fundul de pamant.

Parintele a fost uimit de faptul ca filmuletul a suscitat un asa de mare interes, si mai ales de faptul ca mai multe televiziuni din SUA au licitat pentru dreptul de difuzare.
"Ma simt coplesit de ceea ce mi se intampla. Fiica mea nu stie ca a ajuns sa fie cunoscuta in toata lumea. Banii obtinuti cu ajutorul acestui film ii voi dona unei organizatii de caritate", a declarat tatal micutei cataratoare.

×