x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

de Raluca Grintescu    |    15 Iul 2005   •   00:00
Star news

Clanul Soprano are carte de bucate


Unul dintre cei mai fideli fani ai serialului "Clanul Soprano", bucatarul Allen Rucker, a adunat intr-o carte de bucate, "Cartea de bucate a familiei Soprano", toate retetele care apar pe parcursul serialului. "Urmarind fiecare episod, am observat ca mancarea ocupa un loc special in viata personajelor, fiecare fel avand ceva din savoarea "mafiota".

Atunci m-am decis sa scriu aceasta carte care poate fi privita ca o descriere a personajelor din punct de vedere culinar", a declarat Rucker. Acesta a fost ajutat in demersul sau de unul dintre actorii serialului, John Ventimiglia, care interpreteaza rolul lui Michele Scicolone, bucatar-sef si proprietar al restaurantului "Vesuvio", locul preferat al lui Tony Soprano.

Pe langa cele 100 de retete, cartea ofera si povesti legate de mancare, culese direct din bucataria "Clanului Soprano", o istorie a mancarurilor napolitane, precum si poze ale savuroaselor preparate culinare. Allen Rucker ofera cititorilor si o serie de sfaturi, foarte importante, dar mai putin cunoscute, esentiale in bucataria italiana, care au fost "furate" chiar din serial.

Lenny Kravitz, designer de interioare


Lenny Kravitz si-a convins doi parteneri de afaceri sa lanseze o moda a designului de interioare. Ceea ce a si facut. Cantaretul american si-a deschid propria casa de moda, Ktavitz Design, situata in Miami. In ceea ce priveste stilul, acesta poate fi definit intr-un singur cuvant: retro. "Imi plac lucrurile impamantenite in stilul clasic. Veti regasi o mixtura de stiluri la mobila pe care o creez. Veti fi surprinsi poate sa descoperiti un scaun Art Nouveau langa un altul din anii ’60", declara rebelul artist. Tot Lenny a marturisit ca "se pricepe la mobila asa cum se pricepe si la muzica. Poate sa fie modern si clasic in acelasi timp. Piesele de decor trebuie sa fie confortabile si totodata senzuale". Decizia de a-si pune in practica abilitatile de designer a foat luata acum doi ani: "Cand am inceput sa plec in turnee, acum 16 ani, am vazut toata lumea si am patruns mai bine in arhitectura fiecarei tari, de unde am si luat cate ceva ca amintire. M-am gandit sa nu ramana doar la acest nivel", mai spune designerul.

Johnny Depp are un dinte impotriva liceelor americane


Actorul american Johnny Depp a declarat ca nu suporta liceele americane intrucat l-au facut sa se simta ca un intrus in perioada tineretii. Eroul din "Charlie and the Chocolate Factory" isi aminteste ca liceul nu insemna altceva decat locul confuziei adolescentine si al disputelor de popularitate. "Ma simteam ca un intrus. Din cauza tuturor lucrurilor care se intamplau in jurul meu, eram complet confuz. Iar profesorii nu doreau deloc ca tu sa-ti pui intrebari asupra acestei situatii. Ii enervam foarte tare pentru ca ma impotriveam starii de fapt. Vedeam tot felul de baieti si fete care concurau pentru popularitate, pentru Regina si Regele Balului. Am fost norocos ca in familie am fost invatat sa stau departe de aceste lucruri", a precizat Johnny Depp.

Paris Hilton vrea sa-si scoata basmaua curata


Sexoasa blondina Paris Hilton a reusit, dupa multa vreme, sa invete din greselile proprii. Paris, cea care lua ochii de fiecare data cand pasea pe covorul rosu, si-a facut doua promisiuni, dupa ce o caseta in care era surprinsa facand sex a fost facuta publica. In primul rand, Paris este hotarata ca de acum inainte sa umble numai cu barbati draguti si in al doilea rand sa nu mai apara niciodata goala in fata camerelor de filmat. "Pana acum, umblam numai cu barbati mai golanasi, dar acum am cel mai tare iubit", declara Hilton despre logodnicul ei, bogatul grec Paris Latsis.

Brad Pitt, in cautarea casei ideale


Brad Pitt isi cauta de zor casa ideala. Unde? In Africa, se pare. Actorul si-a rugat agentii sa-i gaseasca o proprietate in valoare de un milion de lire sterline in Maroc. Basca vila sa fie inconjurata de nisip si palmieri. Colegi de breasla precum Will Smith, Jackie Chan si Michael Jordan si-au cumparat deja vile in vecinatate. Motivul este unul cat se poate de evident. Brad vrea o casa ferita de ochii lumii unde sa-si petreaca timpul alaturi de iubita lui, Angelina Jolie, desi cei doi refuza inca sa-si oficializeze relatia.

Brook Shields paseste din nou pe Broadway


Brook Shields revine pe Broadway pentru a intra in pielea personajului Roxie Hart din serialul "Chicago". Actrita joaca momentan in productia muzicala "Kander and Ebb". "Chicago" ruleaza pe micul ecran de mai bine de noua ani de zile si se pare ca inca mai are succes printre americani. Ultimul succes al lui Shields a fost rolul lui Ruth Sherwood din "Wonderful Town", dar si in rolurile din "Grease!" si "Cabaret". Mai nou, Brook s-a apucat sa scrie o carte despre experientele psihice pe care le aduce nasterea unui copil. Aici facand referire la experienta sa dupa ce a nascut, in 2003, o fetita pe nume Rowan.

Tom Jones a primit in dar un labirint


Conducerea unui parc de distractii britanic a decis sa creeze un labirint pentru a celebra cea de-a 65-a aniversare a cantaretului Tom Jones. Labirintul, aflat la Heatherton Country Sports Park, a fost realizat in mijlocul unui lan de porumb, iar imaginea utilizata pentru labirint este cea a lui Tom Jones in timp ce canta. "Incercam ca labirintul sa aiba o tema locala. Anul trecut, imaginea folosita a fost cea a lui Ryan Giggs, insa anul acesta l-am ales pe Tom Jones, mai ales ca urmare a concertului special aniversar pe care l-a sustinut la Pontypridd", a declarat McDonald. Departe de a fi deranjati, agentii lui Jones au trimis parcului fotografii cu autograful cantaretului care sa fie oferite ca premiu celor care parcurg labirintul.

×