x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star News

Star News

12 Ian 2007   •   00:00
Star News

Stallone, antibox
Aflat la Ciudad de Mexico pentru a-si promova ultima productie din seria de filme cu subiect pugilistic "Rocky", actorul american Sylverster Stallone s-a aratat dezamagit total de boxul actual, care are, dupa parerea sa, "o imagine oribila, din ce in ce mai rea!". Aceasta imagine are o mare legatura cu pataniile fara sfarsit ale fostului campion mondial Mike Tyson, care este departe de a avea comportamentul zgomotos, dar exemplar din punct de vedere moral al unor staruri precum Muhammad Ali, crede Stallone.

Jennifer Aniston va adopta un copil?
Actrita Jennifer Aniston intentioneaza sa adopte un copil, conform unor informatii aparute in presa americana. Vedeta (37 de ani) - care a divortat de Brad Pitt si tocmai s-a despartit de iubitul ei, Vince Vaughn - isi doreste un fiu si este pregatita sa daruiasca toata dragostea sa unui copil orfan.

Dita divorteaza de Marilyn Manson
Apetisanta Dita Von Teese a decis sa divorteze de controversatul rocker Marilyn Manson. Vedeta a depus actele de divort, iar rockerul - al carui nume adevarat este Brian Warner - va primi instiintarea oficiala la un studio din Los Angeles, unde lucreaza la inregistrarile noului sau album. Von Teese - care a avut o relatie de sapte ani cu Manson, fiind casatorita cu acesta de un an - a parasit casa in care locuia cu rockerul si a depus actele de divort inainte de Craciun, invocand neintelegeri ireconciliabile. La aflarea vestii, un alt prieten al Ditei a declarat: "E mai bine asa. Cel putin, acum nu va mai trebui sa-si imparta trusa de machiaj cu Manson".

George Clooney nu vrea sa fie sexy
George Clooney, Brad Pitt si Matt Damon si-au pus in gand sa faca tot posibilul pentru a nu mai castiga titlul de "Cel mai sexy barbat al anului 2007", iar cel care nu va reusi acest lucru va pierde un pariu pus in acest sens. Potrivit Bang Showbiz, Clooney, cel care detine prestigiosul titlu decernat de revista americana People, este cel care a venit cu ideea pariului. George Clooney (45 de ani) a castigat titlul in doua randuri, la fel ca Brad Pitt, in timp ce Matt Damon a glumit pe seama dezamagirii pe care i-o provoaca faptul ca nu este considerat la fel de sexy ca prietenii sai.

Celine Dion iese la pensie
Cantareata canadiana Celine Dion a anuntat ca va pune capat spectacolului ei de la Caesars Palace din Las Vegas la 15 decembrie 2007. "In conditiile in care ne pregatim sa ne spunem la revedere, stiu ca acesta va fi cel mai bun an", a declarat cantareata intr-un comunicat, care subliniaza modificarile aduse spectacolului pentru ultimul an. Interpreta a numeroase piese de succes planetar, ea a demarat show-ul "A New Day" in martie 2003, dupa ce a semnat un contract pe trei ani pentru 100 de milioane de dolari (76,3 milioane de euro). Contractul a fost prelungit apoi pana in 2007.

×