x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

05 Ian 2007   •   00:00
Eva Longoria a invatat limba franceza
Eva Longoria (foto), una dintre vedetele feminine din serialul "Neveste disperate" ("Desperate Housewives"), vrea cu orice pret sa amelioreze franceza logodnicului sau, jucatorul de baschet Tony Parker, care, desi nascut in Franta, nu doreste sa vorbeasca limba lui Moli"re. In vara trecuta, Longoria a decis, asadar, sa mearga la cursuri de limba franceza. Ea nu vorbea deloc aceasta limba inainte de a-l cunoaste pe Parker. Actrita a urmat cursurile scolii Berlitz - cinci ore pe zi - si spune ca acum franceza ei este excelenta.

Queen - cea mai iubita trupa britanica
Trupa rock Queen, a carei cariera s-a desfasurat de-a lungul a peste 20 de ani, din 1970 pana in 1991, a fost desemnata ca fiind cea mai apreciata formatie britanica din toate timpurile, devansand trupa The Beatles, potrivit unui sondaj organizat de postul de radio BBC. Dintre voturile celor aproximativ 20.000 de ascultatori care au participat la sondaj, Queen a obtinut 400 de voturi mai mult decat The Beatles si The Rolling Stones, trupele aflate pe locurile doi si trei.

Victoria Principal a divortat
Actrita americana Victoria Principal, celebra pentru rolul Pamela Ewing din serialul "Dallas", a divortat dupa 21 de ani de casatorie. Actrita a initiat o procedura de divort, invocand divergente ireconciliabile. Ea era casatorita din 1985 cu chirurgul Harry Glassman, alaturi de care a trait in Beverly Hills. Cuplul a ajuns la un acord in privinta partajului bunurilor, evaluate la peste 50 de milioane de dolari.

Tori Spelling si Dean McDermott s-au logodit iar
Tori Spelling si Dean McDermott s-au logodit pentru a doua oara de Craciun. McDermott, care a cerut-o prima data in casatorie pe fosta vedeta din Beverly Hills 90210 la 24 decembrie anul trecut, a dus-o pe Spelling pe malul Lacului Ontario pentru cea de-a doua logodna. El i-a propus din nou sa se casatoreasca, iar ea a raspuns din nou "da". Cuplul asteapta primul copil la anul.

Julia Roberts, din nou insarcinata
La doi ani dupa ce a dat nastere la gemeni, actrita americana Julia Roberts asteapta cel de-al treilea copil al sau. Nasterea este prevazuta pentru aceasta vara, a declarat pentru revista People agenta actritei, Marcy Elgelman. Fericitul eveniment era anuntat si in paginile cotidianului The New York Post. Julia Roberts, in varsta de 39 de ani, si sotul ei, cineastul Danny Moder, de 37 de ani, au deja gemeni - Hazel si Phinnaeus - , nascuti in noiembrie 2004. Cuplul s-a casatorit in iulie 2002, in statul New Mexico.

×