x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stele de Paris

Stele de Paris

de Raluca Grintescu    |    15 Sep 2006   •   00:00
Stele de Paris
MUZICA
Paris Hilton a pasit cu dreptul in lumea zbuciumata a muzicii. Piesa "Stars are Blind" a devenit in scurt timp un hit.

Debutul lui Paris Hilton in muzica a fost pus sub semnul indoielii. Mai mult, un artist britanic al graffiti-urilor a reusit sa-i saboteze proiectul, furand 500 de copii pe care le-a parodiat dupa gustul sau. Unii au spus ca va da chix, chiar daca este un nume in showbiz, altii ca si-ar fi platit statutul de cantareata. Paris a reusit sa-si vanda albumul in 75.000 de copii in prima saptamana de la lansare, insa sansele de a ajunge o artista apreciata nu sunt prea mari din moment ce nu va putea sa-si promoveze albumul printr-un turneu. "Nu cred ca e in stare sa cante live", scrie pagesix.com. In fine, parerile sunt impartite.

IMPRESII. Fara a fi rautaciosi, piesa "Stars are Blind" nu este de aruncat la gunoi, iar clipul nu e rau deloc. Este chiar impresionant pentru un "newcomer", cu atat mai mult, cu cat rezultatul este unul laudabil. Albumul chiar suna bine, piesele pop se asculta in cluburi. Concluzia? Hilton si-a gasit chemarea, dupa o imagine sifonata in ultima vreme, dupa rolurile mai putin spectaculoase pe care le-a avut in filmele "Casa de ceara" sau "The Hillz" si dupa jurnalele autobiografice esuate. Paris nu va schimba lumea si nici n-are de gand sa ne impresioneze cu abilitatile ei vocale. Tot ce si-a dorit a fost ca lumea sa se simta bine pe piesele ei.

Flash News

Cristina Rus a inceput "o noua viata"

Cristina Rus s-a hotarat, dupa despartirea de trupa Blondy, sa inceapa o noua viata. Mai bine zis, o cariera solo. A muncit un an si a realizat un album intitulat chiar "O noua viata". Materialul discografic contine noua piese si un remix, unele dintre ele mai vechi, dar foarte dragi solistei. "Atat de aproape" este prima piesa compusa special pentru Cristina, cu ocazia unui festival-concurs organizat de CD Radio Cluj. "Piesa a fost scrisa de Sandy Deac (Desperado), iar versurile initiale le-am facut in timpul unei ore de romana. Eram atunci in clasa a XII-a. Cu aceasta piesa am castigat concursul si am inceput sa ma gandesc la o posibila cariera muzicala. Ulterior, piesa a fost regandita intr-o forma latino si cu versurile schimbate, transformandu-se in prima piesa Blondy. Am considerat ca imi poarta noroc, de aceea am hotarat sa o includ si pe noul album", a marturisit Cristina. Lista poate continua cu "Inima mea bate" si "Ai gresit", piesa compusa tot de Sandy de la Desperado.

La lansarea albumului, Cristina Rus a fost foarte emotionata. Acompaniata de Alex (Latin Expres) si de prietenul ei, Calin (fost Desperado), Cristina a sustinut un recital live, unele piese fiindu-i dedicate lui Catalin Maruta, care a venit insotit de Andra.
×
Subiecte în articol: piesa