x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Steven Tyler se îmbracă în hainele fiicei sale

Steven Tyler se îmbracă în hainele fiicei sale

06 Mai 2011   •   15:15
Steven Tyler se îmbracă în hainele fiicei sale
Sursa foto: Fred Prouser /REUTERS


Liv Tyler a dezvăluit că tatăl său nu are nici o problemă în a-i lua la purtat garderoba, el simţindu-se foarte confortabil în haine de damă. „Tata poartă haine de fată, este atât de amuzant! Şi câteodată, când îl mai surprind mai admir câte o fustă pentru că ştiu că e din dulapul meu”, a povestit Liv Tyler, citată de Female First.

Dar fiica legendarului rocker spune că nu are nici un fel de problemă cu stilul flamboaiant şi personalitatea excentrică ale tatălui său. Ea crede că Steven este un „om magic” şi spune că postul de jurat pe care îl ocupă Tyler la „American Idol” i-a dat nacestuia şansa să îşi reîmprospăteze viaţa. „Vorbesc pe limba lui, înţeleg despre ce vorbeşte, sunt foarte mândră de el. Crred că este uimitor, un om magic. Am auzit întreaga viaţă toate acele lucruri amuzante pe care le spune şi pe care oamenii le găsesc foarte ciudate, şi întptdeauna m-am amuzat”, a mai povestit fiica solistului Aerosmith.

În urmă cu doar câteva zile, Steven Tyler a anunţat că şi-a încheiat disputa cu chitaristul Aerosmith, Joe Perry, astfel că trupa se va reîntâlni pentru a cânta la finalul sezonului „American Idol” care se desfăşoară în prezent.

×
Subiecte în articol: aerosmith steven tyler liv tyler