x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stranieri / Alin Stoica se simte persecutat în Belgia

Stranieri / Alin Stoica se simte persecutat în Belgia

de Ovidiu Ciutescu    |    07 Mai 2008   •   00:00
Stranieri  / Alin Stoica se simte persecutat în Belgia

Alin Stoica ase află în conflict cu o publicaţie din Belgia că a încercat deliberat să-i şifoneze imaginea. Ziarul Nieuwsblad, care a scris despre el că a dispărut de la echipă, şi-a cerut deja scuze pentru informaţia greşit publicată.

Alin Stoica ase află în conflict cu o publicaţie din Belgia că a încercat deliberat să-i şifoneze imaginea. Ziarul Nieuwsblad, care a scris despre el că a dispărut de la echipă, şi-a cerut deja scuze pentru informaţia greşit publicată.

SCUZE. Mijlocaşul român a primit din partea redactorului şef al ziarului Nieuwsblad, Marc Mercy, un fax prin care acesta îşi cere scuze pentru informaţia greşit publicată că fotbalistul român e dat dispărut de oficialii clubului Mouscron.


"Domnule Stoica,

Aş vrea să mă scuz pentru articolul incorect publicat de ziarul noastru, sîmbătă, 3 mai, de la corespondentul nostru de la Mouscron. Cum puteţi vedea mai jos, am corectat această informaţie în ziua următoare, duminică, 4 mai. În articol noi scriem: Alin Stoica nu era bolnav şi nici absent. El nu a fost selecţionat în echipa din Mouscron şi a fost prezent la antrenamentul de vineri. Aşa s-au petrecut lucrurile", a declarat antrenorul secund Broeckaerl. Încă o dată în plus aş dori să mă scuz pentru articolul publicat sîmbătă".


NERVOS. Alin Stoica crede că ziarul a publicat informaţia că a fugit de la echipă pentru a-i strica imaginea:"Ziarul se scuză de două ori. Dovadă că tot timpul au vrut să-mi facă rău, să-mi strice mie imaginea, că fac probleme tot timpul. Cam de cînd am venit în Belgia, la Anderlecht, am avut probleme cu media. Dar asta m-a deranjat rău de tot. Pînă acum n-am zis nimic, dar acum nu aveau niciun motiv să facă asta. Am familie, bunici, echipe cu care trebuie să discut şi ce se întreaba, a fugit chiar aşa?. Faxul pentru mine este o dovadă că au vrut să-mi facă rău. Sunt profesionist şi nu mă păcălesc pe mine". Internaţionalul român afirmă că informaţia apărută în ziarul belgian ar putea să-i strice negocierile cu alte cluburi interesate de un transfer al său: "Aş vrea să clarific asta. Poate o să vreau şi eu să mă întorc în ţară şi cine ştie ce mai cred cluburile că iarăşi sunt jucător problemă cum tot timpul m-a caracterizat, în media mă refer. Deja s-a ajuns la un punct care m-a deranjat foarte rău, adică să se spună că sunt dispărut când eu eram la antrenament. Cei de la ziar mi-au trimis un fax în care se scuză că au scris articolul incorect. Este important pentru mine să vadă lumea că nu este aşa. M-au sunat prieteni, familie, este foarte grav ce s-a scris".

×
Subiecte în articol: magazin