x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stuff by ANUŞKA

Stuff by ANUŞKA

29 Dec 2009   •   00:00
Stuff by ANUŞKA
Sursa foto: Dragoş Savu/JURNALUL NAŢIONAL
NO NAME. În urmă cu câteva săptămâni aflam că numita Claudia de la Sexxy le atacă dur pe fetele de la Senzual şi Dolls. Unu la mână, cine ştie cine-s astea? Desigur, în afară de autorii anunţului. Care ori au siguranţa că astea aduc niscai rating la ziar, fie nu mai aveau subiecte şi atunci merge orice ştire, chiar şi cu javre cu covrigi în coadă, fie pur şi simplu au fost remunerate corespunzător, cu ocazia Sărbătorilor, de aceste fete de la cutare şi cutare. Ori de impresarii lor, care cine-or mai fi şi-ăia. Doi la mână, când la ţară se zicea "Nae a lu' Buzatu'" existau doar două posibilităţi. Fie lumea ştia deja cine e Nae şi doar era numit, cum ar veni, cu numele întreg (în loc de doar Ion i se zicea, deci, Ion Popescu), fie lumea ştia cine-i Buzatu', şi-atunci Nae devenea mai uşor de identificat. În cazul nostru, Claudia, Sexxy, Senzual şi Dolls sună ca şi cum ar fi aterizat direct de pe planeta jucăriilor muzicale din supermarketuri. Şi mă gândesc că mai util ar fi fost să publice şi tarifele, dacă mă-nţelegeţi.

MORNIN' COFFEE.
Ştirile mondene sunt din ce în ce mai interesante, căci capătă un asemenea caracter încât te poţi delecta cu ele oricând. De exemplu, într-o singură zi din locuri diferite am aflat că Botezatu şi-a plimbat preţiosul dos cu căruţa prin India şi totodată a mângâiat o cobră. Ce-mi place la peisajul monden autohton şi la publicul lui e că niciodată nici unii nu ne plictisim. Atâta doar că ei muncesc mai mult ca să avem noi ce face dimineaţa la cafea. Destul de nasol.

CÂH. Dar ce mă bucură peste măsură e că şi ei (de peste hotare) au vedete care scuipă caca pe guriţă, închipuindu-şi că debitează teorii universale. Mischa Barton declară ţanţoşă toată că, deşi e celebră ca dracu', încă îşi spală singură chiloţii. Ptiu! Se vede că e şi fată deşteaptă, nu doar celebră...

×
Subiecte în articol: punctul pe g