x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun SUA / Britney Spears, lider în topul accesărilor Yahoo!

SUA / Britney Spears, lider în topul accesărilor Yahoo!

de Ovidiu Ciutescu    |    02 Dec 2008   •   00:00
SUA / Britney Spears, lider în topul accesărilor Yahoo!

Internauţii din SUA s-au arătat mai interesaţi în anul 2008 de cântăreaţa Britney Spears decât de preşedintele ales al SUA, Barack Obama, judecând după numărul căutărilor efectuate cu aceste cuvinte-cheie prin portalul internet Yahoo, constată AFP.



Yahoo, care publică în fiecare an un palmares al căutărilor celor mai frecvente efectuate de milioanele sale de utilizatori, subliniază că Britney Spears - care îşi lansează un nou album marţi şi pare să-şi fi pus ordine în viaţa particulară după ce a pierdut custodia copiilor săi - se află în fruntea acestui clasament pentru a şaptea oară în ultimii opt ani, citează Agerpres.

Barack Obama, primul negru care este ales preşedinte al SUA, se clasează pe locul al treilea al acestui palmares, după Federaţia de catch WWE, devansând-o pe tânăra cântăreaţă şi actriţă Miley Cyrus (locul al patrulea) , în timp ce jocul video RuneScape este al cincilea. În Franţa, emisiunea de televiziune Secret Story s-a dovedit a fi cea mai căutată pe Yahoo, Barack Obama clasându-se pe poziţia a şaptea, iar Prima doamnă Carla Bruni - pe al nouălea.Cluburile de fotbal Olympique Marseille şi Paris Saint Germain au ocupat locurile al doilea şi al patrulea, iar serialul “Plus belle la vie” ocupă poziţia a treia. “Divertismentul se află în centrul preocupărilor internauţilor”, subliniază Yahoo France prezentând în “Buzz 2008” cuvintele-cheie cele mai căutate în 2008.

×
Subiecte în articol: lumea