x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sute de persoane vor să interzică o reclamă care spulberă magia Crăciunului (VIDEO)

Sute de persoane vor să interzică o reclamă care spulberă magia Crăciunului (VIDEO)

25 Noi 2011   •   12:49
Sute de persoane vor să interzică o reclamă care spulberă magia Crăciunului (VIDEO)

Sute de persoane au facut plangeri la Autoritatea pentru Standardul in Publicitate, nemultumirile lor fiind legate de o reclama in care mai multi copii sustin ca de Craciun cadourile sunt aduse de "mama", scrie Daily Mail.

In spotul de 40 de secunde, micutii costumati spun ca mama cumpara cadourile ideale online, cu cartea de credit, de la Littlewoods. De asemenea, alte cateva sute de persoane au semnat o petitie pe Facebook, cerand ca reclama sa fie interzisa.

Purtatorul de cuvant al Autoritatii pentru Standardul in Publicitate a declarat ca spotul respecta normele publicitare si ca Autoritatea pe care o reprezinta nu se poate implica. "Dupa o analiza atenta, ASA a decis ca nu va demara o ancheta pentru ca reclama nu a facut referire la Mos Craciun si nici la faptul ca Mos Craciun nu exista, astfel este putin probabil ca reclama sa provoace stres copiilor", a spus purtatorul de cuvant.

Numerosi parinti furiosi, care nu sunt de acord cu spotul, au postat comentarii pe Facebook si Youtube.

Reactiile la reclama pentru Littlewoods sunt opuse celor de la spotul pentru lantul de magazine John Lewis, lansat recent, care se axeaza pe magia Craciunului si este considerat cel mai tare din istorie.

×
Subiecte în articol: moş crăciun cadouri reclama littlewoods