x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sylvie van der Vaart isi dezvaluie slabiciunile

Sylvie van der Vaart isi dezvaluie slabiciunile

30 Oct 2008   •   00:00
Sylvie van der Vaart isi dezvaluie slabiciunile

Sylvie van der Vaart, frumoasa sotie a mijlocasului echipei de fotbal Real Madrid, Rafael, este un model de succes, este actrita, si prezentatoarea unui show de televiziune. Cu toate acestea, dupa propriile-i marturisiri este departe de a fi perfecta.



Sylvie nu danseaza...
"Desigur, ma pot misca pe muzica, dar ceea ce fac nu se cheama balet. Seman mai degraba cu o lebada ce trage sa moara!"

Sylvie nu canta...
"Atunci cand incep sa cant, Rafael ma priveste cu intelegere si imi spune ca n-ar trebui sa ma gandesc niciodata la o cariera ca si cantareata. Slava Domnului ca fiul nostru Damian iubeste tot ceea ce face mama lui. Scartaitul pe care il produc nu-l deranjeaza deloc, ba dimpotriva, nu se satura niciodata!


Sylvie nu gateste ...
"Nu sunt un bucatar de clasa. pur si simplu a gati nu se numara printre calitatile mele. Pot pregati un sandwich, dar asta e tot. Rafael nu e genul de barbat care se asteapta ca sotia lui sa gateasca in fiecare zi si e chiar fericit atunci cand comandam sushi.

O mare problema a fost de ziua lui Damian. Atunci, toata lumea se astepta sa pregatesc un tort, pentru toti copiii de la gradinita lui. Eram panicata si disperata de acest lucru. Pana la urma am decis sa cumpar inghetata pentru toti. L-ea placut la nebunie!"


Sylvie nu stie sa parcheze...
"Gasesc ca parcarea e un lucru dificil. In aceasta idee, Rafael mi-a cumparat o masina de mici dimensiuni, un Mini Cooper. Probabil ca sunt singura vedeta din lume care nu isi doreste o masina de mari dimensiuni. Chiar si asa, cu Mini, uneori am probleme in a parca, alteori sunt mai norocoasa, ma ajuta si senzorul de parcare. Partea buna e ca nu pot provoca pagube prea mari."
www.bild.de

×
Subiecte în articol: lumea