x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tată la 89 de ani

Tată la 89 de ani

de Sînziana Stancu    |    08 Iun 2010   •   00:00
Tată la 89 de ani

Un veteran rus din al doilea război mondial a devenit tată la vârsta de 89 de ani



Lui Aramais Nazarov, fost soldat în Armata Roşie, i s-a născut cel de-al patrulea fiu. Cel mai mare dintre fiii lui are 61 de ani şi este deja pensionar, al doilea are 50, iar al treilea, 12 ani. Actuala lui soţie, Evghenia, care i-a adus pe lume cel de-al patrulea fiu, are 35 de ani, scrie Daily Mail.

Nazarov a stârnit multă curiozitate după acest eveniment, devenind încă o dată "erou", dar "de familie". Întrebat despre secretul "putirinţei", nonagenarul (în curând) a răspuns: "Când ai o soţie mult mai tânără decât tine trebuie să-i satisfaci dorinţele. Iar eu tocmai asta am făcut!"... Evghenia "l-a confirmat": "Nu simt diferenţa de vârstă. Avem o viaţă normală ca soţ şi soţie. Este un bărbat foarte puternic".

Mama-soacră, Lidia Alexeevna, care este cu 20 de ani mai tânără decât ginerele ei, a dezvăluit că a încercat să-şi avertizeze fiica despre problemele pe care le-ar putea avea în căsnicie din cauza unei diferenţe de vârstă atât de mare. Dar Evghenia nu a dat înapoi, spunând că Aramais este "un soţ credincios şi iubitor".

Neobişnuitul cuplu nu vrea să se oprească aici. "Ar fi mai bine dacă am avea şi o fată, ca să întregească familia", a spus foarte serios Aramais.

Dacă ar mai fi aşteptat un pic, ar fi furat "coroana" celui mai bătrân tată din lume - fermierul indian Nanu Ram Jog - căruia, în urmă cu trei ani, când împlinise deja 90 de ani, i s-a născut cel de-al 21-lea copil.

×
Subiecte în articol: lumea