x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tatăl lui Michael Jackson o acuză pe mama megastarului de moartea fiului lor

Tatăl lui Michael Jackson o acuză pe mama megastarului de moartea fiului lor

de Anca Aldea    |    13 Iun 2010   •   00:00
Tatăl lui Michael Jackson o acuză pe mama megastarului de moartea fiului lor

Joe Jackson, despre a cărui cruzime a vuit toată presa, şi-a dat în sfârşit arama pe faţă. El o acuză pe soţia sa, Katherine, că a contribuit la moartea lui Michael Jackson, nedorind să se implice în viaţa privată a fiului ei, informează NewsOfTheWorld.com. Joe spune că a rugat-o pe soţia sa luni întregi să îl convingă pe Michael să urmeze o cură de dezintoxicare, însă aceasta a refuzat pentru că nu a dorit să-i invadeze intimitatea fiului ei.

"AM AUZIT LA ŞTIRI CĂ FIUL MEU A AVUT UN ATAC DE CORD"
"În ultimele luni de viaţă ale lui Michael, l-am văzut doar de câteva ori - părea bolnav şi slab şi cred că avea nevoie de un somn bun. Nu avea niciodată acea scânteie în priviri ca atunci când se afla pe scenă. (Iniţial, n.n.) nu ştiam că este dependent de medicamente, dar ştiam că ceva era în neregulă. I-am făcut o programare la medicul meu, dar, când i-am spus «Hai să mergem!», a inventat o poveste cum că are medicul său personal, care i-a spus că se simte bine. (...) Am insistat şi-atunci el a ieşit din cameră şi dus a fost. A fost foarte frustrant", a povestit Joe.

A vorbit apoi despre cum fiul său devenea pe zi ce trece mai paranoic: "Spunea mereu că va fi ucis şi îi era frică să nu fie împuşcat pe scenă." După ce a aflat că organizatorii turneului This Is It de la Londra, care ar fi trebuit să aibă loc anul trecut, au mărit numărul concertelor de la 15 la 50, Michael i-ar fi spus lui Joe că are nevoie de ajutor pentru că se temea să nu se epuizeze în timpul repetiţiilor. "Michael mi-a spus că a semnat un contract pentru 15 concerte, deşi urma să susţină 50, şi asta mi se părea prea mult. L-am avertizat pe Randy Phillips (directorul AEG, organizatorul seriei de concerte de la Londra) că îşi forţează norocul. M-am enervat şi am început să urlu, dar Michael şi mama lui râdeau de mine. Ca şi mama lui, Michael nu putea face faţă confruntărilor. Randy a spus că se va gândi la solicitarea mea, dar, până la urmă, nu a luat nici o măsură. După ce am părăsit încăperea, mi-am luat la revedere de la Michael şi i-am spus că voi vorbi în curând cu el, însă asta nu s-a mai întâmplat. A fost ultima dată când l-am văzut. Îmi doresc să-l fi împiedicat să se angajeze în acest contract. Ştiam că nu le-ar fi susţinut niciodată, dar nu m-am gândit nici o clipă că va muri", a continuat Joe Jackson.

Tatăl a povestit că, în data de 25 iunie 2010, la puţin timp după ora prânzului, a primit un telefon de la un fan de-al lui Michael, care i-a spus că megastarul era scos din reşedinţa sa pe o targă. "Apoi am auzit la ştiri că fiul meu a avut un atac de cord. Ştiam că trebuie să merg la Los Angeles. Pe drum, m-a sunat La Toya şi mi-a spus că Michael a murit. Am înlemnit. Mi se părea ireal", a continuat Joe.

"NU AM VĂRSAT NICI O LACRIMĂ, DAR POATE CĂ AR FI TREBUIT"
El şi-a amintit că nu a dorit să-şi vadă copilul mort, întins pe o targă de spital: "Nu aşa vroiam să-mi amintesc de el. Nu am vărsat nici o lacrimă, dar poate că ar fi trebuit. Eram pur şi simplu furios că băiatul meu a murit". Şi-a îndreptat furia asupra soţiei sale: "Katherine plângea fără oprire şi era mereu abătută. Dar nu am încercat să o consolez pentru că eram furios pe ea. (...) I-am spus: «Dacă m-ai fi ascultat, Michael ar fi trăit acum». Continuu să mă gândesc la momentele în care stăteam în faţa ei şi îi spuneam că ceva este în neregulă. Nu am putut să mă abţin. Katherine nu spunea nici un cuvânt - a trebuit să mă îndepărtez de ea. Dacă ea ar fi făcut ce îi ceream, Michael ar fi fost astăzi aici. Sunt foarte supărat din cauza ei. Putea să facă ce i-am cerut. (...) Am implorat-o să meargă să stea cu el, dar ea a tot insistat că Michael are nevoie de intimitate. Un copil ascultă mai degrabă de mama lui decât de tatăl lui - iar Michael era băiatul mamei. Pe ea o asculta. (...) Nu am vorbit în ultima vreme cu ea despre asta pentru că ea nu vrea să asculte ce am de zis", a declarat Joe într-un interviu acordat în exclusivitate pentru News Of The World, cu doar 12 zile înainte de comemorarea unui an de la dispariţia lui Michael Jackson.

MICHEAL "NU SE VA ODIHNI ÎN PACE PÂNĂ CÂND NU VOI DESCOPERI CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ADEVĂRAT"
Joe a recunoscut că şi el poartă un dram de vină pentru moartea fiului său: "Am încercat să-l ajut pe Michael, dar simt că ar fi trebuit să fi încercat mai mult să am acces la el. Doar o dată am vărsat o lacrimă ptrnu Michael şi asta s-a întâmplat când m-am dus în Bahamas să primesc un premiu în locul lui Michael. Când au început să se audă melodiile lui, am simţit că nu mai pot respira şi m-au năpădit lacrimile. (...) Acum, că a murit, sunt mult mai furios. Nu se va odihni în pace până când nu voi descoperi ce s-a întâmplat cu adevărat", a promis Joe Jackson. "Ştia că l-am iubit. Regret că nu mi-am luat rămas-bun aşa cum ar fi trebuit."

PE URMELE TATĂLUI
Tatăl cântăreţului le-a mărturisit ziariştilor că familia Jackson îşi revine diferit din traumă. În timp ce Katherine suferă şi plânge în continuare, are dureri de cap şi nu poate dormi, cei trei copii ai megastarului - Prince (13 ani), Paris (12 ani) şi Blanket (8 ani) - se recuperează bine după dispariţia părintelui lor. "Copiii l-au adorat pe tatăl lor. În primele luni le-a fost foarte greu, dar acum se bucură de viaţa în reşedinţa din Encino. Michael s-a asigurat că cei trei copii vor avea o educaţie bună, că vor studia bine şi că se vor uita la tv doar la sfârşit de săptămână. Era un tată bun, dar foarte strict. Noi le-am dat mai multă libertate şi se pare că le place. Ei au acum televizoare şi computere. Paris le foloseşte cel mai des - creşte repede şi trebuie supravegheată cu atenţie. Sunt aproape sigur că Paris va deveni ce-şi doreşte. Are gena showbiz-ului în sânge. Prince este mai tăcut, dar de fiecare dată când îl văd are un alt instrument muzical în braţe. Blanket seamănă cel mai mult cu tatăl lui. Blanket îmi aminteşte de Michael când era mic. Ca şi Michael, Blanket dansează foarte bine. E posibil ca aceşti copii să intre în showbusiness. Acest lucru l-ar face pe Michael fericit." Potrivit lui Joe Jackson, Paris şi Prince au avut, la începutul acestui an, o întâlnire cu mama lor naturală, Debbie Rowe. "Debbie a venit la noi cu mai multe cadouri şi a vorbit cu cei doi copii. Ei ştiau că ea este mama lor, dar n-au făcut mare caz din asta. Întâlnirea a durat aproximativ zece minute, dar a fost folositoare. Orice s-ar fi spus, nimeni nu a oprit-o pe Debbie să-şi vadă copiii. Katherine are o relaţie bună cu ea."

×
Subiecte în articol: magazin