x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Telecomanda

Telecomanda

04 Noi 2005   •   00:00
Telecomanda

Bunicutei Ion Iliescu i se sustrage sula din coaste

Divertisment / Duminica / 20:15 / Antena 1
Levantica si Clarinel poposesc duminica aceasta in Piata Divertis, la Antena 1. Ei vor da nas in nas cu hotul care le-a facut o vizita inopinata intr-o noapte si a speriat-o de moarte pe ea, care, nu intamplator, este, ca si Romanita Iovan, creatoare de moda. Hotul "lucreaza" numai in casele oamenilor bogati din Cartierul Primaverii. Astfel, lui Petre Roman i-a furat puloverul de la Revolutie, lui Adrian Nastase - tabloul electric, in timp ce lui Ion Iliescu i-a smuls sula din coaste. Tot la Piata Divertis veti afla ca sectiile de politie sunt invadate de plangeri care mai de care mai ciudate si mai lipsite de sens. Iar episodul din aceasta duminica al serialului "Felix si Otilea" debuteaza cu o rapire spectaculoasa pusa la cale de Vlahopol si de unchiul Yohann. Cei doi au planuit fapta inspirandu-se din cazul jurnalistilor romani rapiti in Irak.

"Super Nanny" ia in primire alte doua "obraznicaturi"

Reality-show / Duminica / 21:00 / Prima TV
In aceasta saptamana, "Super Nanny" ramane in Bucuresti, pentru ca are mult de lucru cu alti doi copii-problema: Dudu, de 13 ani, si Maria, de 3 ani. Parintii celor doi sunt ocupati pana peste cap cu problemele de zi cu zi, fiind de profesie economisti. Drept urmare, ei nu le acorda copiilor atentia de care acestia au nevoie. Maria este o fetita dragalasa si putini sunt cei care ii rezista, dar, cu toate acestea, nu e deloc un ingeras. Ea este obisnuita sa fie mereu in centrul atentiei si sa i se faca pe loc toate mofturile. Cu toate ca are 3 ani, nu merge inca la gradinita si nu are prieteni de varsta ei. Fratele ei, Dudu, este foarte grijuliu cu sora lui mai mica, dar are probleme foarte mari la scoala. El este foarte obraznic cu profesorii si are note foarte slabe.

Vali Vijelie, in vizita la Gogomanii

Sitcom / Sambata / 21:00 / Antena 1
Editia din aceasta saptamana a serialului "Gogomanii" va avea un invitat special. In episodul de sambata al comediei difuzate de Antena 1, alaturi de Ovidiu Cuncea, Bogdan Talasman si Aniela Petreanu, va aparea si cunoscutul manelist Vali Vijelie. Bun amic cu protagonistii serialului, Vali a raspuns afirmativ propunerii lor de a juca intr-un scheci purtand marca "gogomanii". De data aceasta, il veti vedea pe cantaret intr-o postura inedita, aceea de actor. Rolul pe care Vali il va juca va fi acela al unui barbat fatal, un adevarat macho. Avand in vedere ca el are state vechi in lumea muzicii, manelistul este deja obisnuit de multa vreme cu admiratoarele. Tocmai de aceea Vali nu a intampinat mari probleme de interpretare. Dovada stau si aplauzele furtunoase cu care a fost rasplatit la finalul prestatiei sale. Bineinteles ca s-a lasat si cu cantat, caci altfel nu se putea. (Pagina realizata de Cristina Ologeanu)

Derby-ul celei de-a 12-a etape

Fotbal / Vineri - Duminica
Week-end-ul fotbalistic debuteaza vineri la Telesport, de la ora 14:00, cu intalnirea dintre FC Arges si Pandurii Targu-Jiu. Sambata se vor disputa doua meciuri la aceeasi ora. Astfel, TVR 2 va transmite, de la ora 14:00, meciul dintre Sportul Studentesc si FCM Bacau, iar Telesport, tot de la ora 14:00, va difuza intalnirea dintre FC National si Otelul Galati. Cei care vor incheia seria meciurilor de sambata sunt cei de la Poli Timisoara si FC Farul, care se vor "duela" in direct la National TV de la ora 20:00. Duminica vor fi trei meciuri. Primul incepe de la ora 13:00 si va fi transmis la Telesport. Este vorba despre FC Vaslui si Dinamo. Rapidistii isi vor vedea echipa jucand impotriva Gloriei Bistrita la National TV, de la 13:30. Iar meciul care incheie acest derby (CFR Cluj - Steaua) se va transmite la TVR 1, de la ora 14:00.

"Danutz s.r.l." are un anisor

Divertisment / Duminica / 20:00 / TVR 1
Dan Bittman, gazda emisiunii "Danutz s.r.l.", va avea in aceasta duminica o editie aniversara, pentru ca show-ul sau implineste un an. Vor veni: Mihai Leu, Cozmin Gusa, Petre Roman, Delia, Laura Lavric, Catalin Maruta, Daniela Gyorfi, 3rei SudEst, Gabriel Hennessey, Radu Ille, Laura Stoica, Claudiu Bleont, Cornelia si Lupu Rednic, Mbela si Victor Iyla. Desi la "Danutz s.r.l." distractia este intotdeauna la ea acasa, nu trebuie sa uitam ca totul are un scop caritabil. Intr-un an au fost ajutate, in total, 13 centre de plasament si case de copii, zece camine de batrani si 19 persoane fizice cu nevoi speciale sau dizabilitati.

Aniversarea Operei de Stat din Viena

Muzica / Sambata / 20:00 / TVR Cultural
Cu ocazia celei de-a 50-a aniversari a redeschiderii Operei de Stat din Viena, dupa cel de-al doilea razboi mondial, TVR Cultural va ofera, in exclusivitate, Concertul de Gala. Concertul de anul acesta reuneste nume de seama ale muzicii clasice, precum Edita Gruberova, Violeta Urmana, Agnes Baltsa, Placido Domingo, care vor evolua sub bagheta nu mai putin renumitilor Zubin Mehta, Seiji Ozawa, Christian Thielemann, Daniele Gatti. Opera de Stat din Viena este una dintre cele mai cunoscute opere din lume. Aproape toti marii muzicieni ai lumii au sustinut concerte aici.

Romanii de dincolo de granita

Documentar / Duminica / 22:20 / TVR 1
La TVR 1 continua documentarele "Cealalta Romanie", realizate de Irina Pacurariu. Telespectatorii se vor intalni cu una dintre cele mai interesante comunitati romanesti. Marea Britanie a inceput sa devina "acasa" pentru cateva sute de mii de romani, printre care Sandu Strat, fost lider sindical la o fabrica falimentara din Romania, care acum construieste conace pentru nobilii englezi. Beatrice, fosta judecatoare la Sectorul 5, admisa la un masterat la Oxford, isi doreste un singur lucru: sa se intoarca acasa.
×
Subiecte în articol: duminică